Arama sonuçlarınız

1. M

Araç Yenileme - Land Rover

Selamlar Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben Manisa da oturuyorum ve izmir de hizmet veren poyraz teknik ten hizmet alıyorum şu anda. Yaptıkları işlere internet sayfasından bakabilirsiniz. www.poyrazteknik.com Burada yapılmış araçlar kismindan fikir edinebilirsiniz. Bütçeniz ne kadar...

2. M

Defender Kahn

Www.poyrazteknik.com da yapılan araçlarda görmüştüm.
  3. M

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Selamlar. Ne güzel konu başlığı olmuş. Ben de yeni aldım defender ımı ve şu anda kapsamlı bir restorasyonda. Deniz Uçar, Şanlıurfa(1991 Defender-110 Benzin+LPG+Biyoetanol)

4. M

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Aracı gördüm. Harika araç dizel ve kapalı kasa. Tam bizlik fakat az önce ihale sonucuna baktım 35050 TL'ye ilk teklif açıklanmış. Siz hala almak istiyorsanız teminat yatırıp bu fiyatı en az %20 arttırarak alabilirsiniz.
  5. M

Emre Hocam ben de Şanlıurfa'da üniversite personeliyim ve yakın tarihte Ankara ya gelip MKE deki...

Emre Hocam ben de Şanlıurfa'da üniversite personeliyim ve yakın tarihte Ankara ya gelip MKE deki ihaleyi izleyeceğim. Bu gun bir teklif vermeyi planlıyorum. Olur da alabilir isem restorasyon konusunda yardımcı olabilir misiniz?

6. M

Land Rover Defender Satış İhaleleri

İhale dediğiniz gibi, peki bu afişe fiyatla satışa sunulacak araçlar hakkında bilginiz var mı? MKE'nin sitesinde mevcut. İçlerinde land rover tenteli diye bolca araç var. Tenteli neyse...

7. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar Ben Deniz. Bir üniversite öğretim üyesiyim. Geçen yaz Manisa Alaşehir de bir dağda yaptığımız klübe ile dağ ve köy yaşantısına ilgi duymaya başladım. Nissan Micra Marka aracım var ama defender almayı planlıyorum. Öyle bir dönüşüm bizimkisi:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri