Arama sonuçlarınız

1. B

Grand Cherokee 4.7-5.2 Chevy Blazer 4.3 Arayışı Hakkında Yardım

Merhaba arkadaşım bende senin gibi düşünceye girmiştim 3 sene önce ve kare kasa olan blazer 4.3 aldım 4x4/4x2 ayrılıyor ve manuel vites diye hoşuma gitti bu yıla kadar sorunsuz bindim yağ vs değişimler yaptım bu yıl biraz bakıma gireyim dedim bursa gibi büyük şehirde yaşıyorum parça usta hepsi...

2. B

Defender-bj60-pajero Hangisi Alinmali

Cevabınız için teşekkür ederim ömer bey ben şuanda chevrolet blazer kullanıyorum s10 tek hoşuma giden yanı orj manuel vites olması ve sürekli 4x4 olmaması yani benim gözümde yakıttan tasarruf yaptıgına inanıyorum ve şehir içinde araçda kasılma olmuyor 4x2 kullanabiliyorum grand cherokee de bu...
  3. B

Defender-bj60-pajero Hangisi Alinmali

Güzel bilgiler için teşekürler peki bu grand cherokee nin 4.0 ve 4x2 ye ayrılabilen sanzımana sahip nadir de olsa modeli vardır bunun hakkında ne düşünüyorsunuz bi yerde duymuştum yanlış hatırlamıyorsam iyi bir motor diye

4. B

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Merhabalar bende blazer kullanıyorum siteye baktım biraz karışık geldi ama fiyatlar gayet uygun gözüküyor bana bu siteden alışveriş konusunda yardımcı olabilirmisiniz 05387273538 müsait olduğunuzda mesaj veya çağrı bırakın konuşalım isterseniz
  5. B

92model Blazer 4.3 Motor Araç Biraz Yorgun Gibi Alınırmı 13.500 E

Bende 93 model düz sistem lpgli var 200km yol yaptım kilima açık 60 tl gaz yaktı şehir içide 80 85 arası yakıyor sakin kullanımda süs yapıcam dersen caddede 100 lira :-)

6. B

Merhabalar blazer duruyormu hala bilgi alısverişi yapalım bendede var aynısından

Merhabalar blazer duruyormu hala bilgi alısverişi yapalım bendede var aynısından

7. B

Chevrolet Blazer 95 Mtv

Önce sigorta yaptırdığın veya normal bi sigorta acentasına gidiyorsun ve bana aracımın kasko degeri yazılı bir belge verirmisiniz de iste 15bin 20bin neyse sonra pilakanın bağlı olduğu vergi dairesine kargo ile veya elden teslim ediyorsun 1 hafta içinde ellerine ulasınca cevap veriliyor senelik...
  8. B

Chevrolet Blazer Şanjıman?

Yavru sanzumana komut veren vakumlu bi sistem var körük gibi birşey 4x4 e aldığın zaman aracı o vakum bi mil var onu çekiyor önler devreye giriyor istersen sök bak dene büyük ihtimal o tam çekemiyordur youtubeede videolar var başıma geldiğinden biliyorum denemekte fayda var anlamayan ustalara...
  9. B

'85 Model 4x4 Nissan Country Pickup

92 model nissan çift kabin nasıldır arazide arkadaşlar 4x4

10. B

Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz

Sorento yakıt olarak fazla bu bir gerçek bizdeki öle ama dusterden hem daha şık hem daha dolu arabalar bence

11. B

93 Model Chevrolet Blazer Hakkında

Jantları derin ofsetli jantlardan yaptırmayı düşünüyorum lastiklerin üretim yılı nedir acaba birde sadece lastikler olurmu
  12. B

1987 Toyota Landcruiser BJ60 özellikler ve son fotolar

Yıl 2017 ve hala kalem gibi duruyo yine satılık yanlız

13. B

Bj60 Hakkinda Bilgi Lütfen...

3.4 dizel olan motor hangisi peki ?? 3B 2H olayını ögrenmek isterim
  14. B

Bijon ölçüleri nedir birde fiyat
  15. B

Hangi Aracı Tavsiye Edersiniz

Merhaba arkadaslar bende yeniyim benim arabanın mahruti dişlisi varmı yokmu veya şuanda ki ne sökmeden anlayamazmıyız

16. B

87 blazer bagaj camı açma motoru

Burdan blazer,ime parça almak istiyorum alışveriş yapılıyor mu hala
  17. B

Orçun Usta'dan 1998 Blazer 3 Inch Yükseltme Ve Krom Basamak

Bunlardada önler salıncaklımı acaba
  18. B

Arkadaşlar bende 1 senedir blazer kullanıyorum arabam orj manuel vites bu güne kadar yolda bırakmadı şimdi de biraz yükseltme jant lastik takmak istiyorum arabamda şuan 31.10.50.15 lastik var ben 33" takmayı istiyorum yardımcı olabilecek varmıdır bu konularda

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri