Arama sonuçlarınız

1. aytekin utku

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Elinize sağlık, bir çok insanın hayalini yapıp bunu bir film şeridi tadında sunduğunuz için teşekkürler... Olumsuz ve hazımsız kişiler her yerde vardır elinden çok çenesi çalışır.

2. aytekin utku

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Son hali ne oldu...? son bölümü yayınlanmamış dizi film gibi oldu.
  3. aytekin utku

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Elimden gelir. O kısımda sorun yok. ruhsatı projesi mtv si kagıt işleri korkutucu geliyor. Bilmediğimiz ve sadece merak ettiğim bir kültür. ilan çok 15 bin ile 20 bin arası 17 m3 araç var. Çocuklar kucuk onlarla kafamdaki gezileri yapabilirmiyim, bilemiyorum birde maddi kısmı var. Ankara da bir...

4. aytekin utku

Dönüşüm yapma kısmı daha ucuza gelecegini düşündüğüm için. yoksa uygun olsa ugraşmadan kullanmak daha iyi olur.
  5. aytekin utku

dediğim gibi ben siğortacının yalancısıyım. ruhsat bilgisinden sonra kıvırır onu bilemem. çok karışık gelmeye başladı bu motokaravan dönüşümünü yapmak. Arabamı satıp 2. el iveco alıp dönüştüreyim diyorum ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor sadece,,,,, 30 bin tl bir bütçe anca ayıra biliyorum...

6. aytekin utku

Şimdi tekrar aradım. Özel Amaçlı Taşıt sigortası diye belirttim yine aynı cevabı aldım. 1000 ile 1200 arası çıkar dedi. ruhsat bilgisi varsa net bir rakam vereyim dedi. Ankara dan bilgiler veriyorum.

7. aytekin utku

Merhaba, bu mtv vergisi konusunda sigortacımı arayıp bir karavan alsam. bunu sigortası ne tutar diye soru yönelttim. 1100 ile 1240 tl çıkar diye söyledi. ben onun yalancısıyım. Sigortacınızı arayıp sormanızda fayda var. İveco daily 17 m3 panelvanı motokaravan yapmayı plnalıyorum.
  8. aytekin utku

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

açs sistemi :)
  9. aytekin utku

2011 Iveco Daily 35c15 17m³ Panelvan Hakk.

Aracın yedek parça fiyatları nasıl.bilgilerinizi paylaşırmısınız.

10. aytekin utku

Yeni Daily'nin Fiyatını Gördünüz Mü?

nerede öle fiyat :((

11. aytekin utku

Mercedes L408 Karavan

KOlay gelssin
  12. aytekin utku

Neden Çekme Karavan Yapmaktan Vazgeçtim ?

Detaylı bilgiler için teşekkürler

13. aytekin utku

Bir Karavan Doğuyor.

ELinize saglık. iyi günlerde kullanın. Proje ruhsat gibi durumları nedir. ve trafik sigortası ne kadar çıkıyor.
  14. aytekin utku

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.
  15. aytekin utku

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

elinize sağlık kolay gelsin.

16. aytekin utku

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hayırlı olsun, malzemelerim toplamı mı 60 bini buldu buna araç dahil mi? proje ruhsatlandırma işleri sorun çıkıyor mu?
  17. aytekin utku

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

İmalatı kendimiz yapmak istesek, bu araçın belli standartları olmalımı yok sa kafamıza esen her araçtan motokaravan yapıla bilir mi?
  18. aytekin utku

Yapabilirmiyim bilmiyorum...

Yapabilirmiyim bilmiyorum...

19. aytekin utku

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ben neden resimleri göremiyorum...
  20. aytekin utku

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Öncelikle merhaba, bende bir iveco motokaravan düşüyorum araştırmalara başladım. Biraz fikir sahibi olmaya nereden başlamalıyım gibi cevaplar araken önce bu siteyi sonra bu çalışmayı buldum. Burada okuduğum yazılarda insanlar proje tecrubelerini aktarıyor. Ve bu ben aradığım bir şey, 2 yetişkin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri