Arama sonuçlarınız

1. zzggnn

İstanbul Gmc Jİmmy Buluşmasi

Selamlar arkadaşlar, Daha önce bir konuda bahsetmiştim, istanbul için GMC JİMMY'leri toplayalım birlikte bir sürüş ve bir doğal alanda günü birlik kamp yapalım şeklinde bir fikrim var bu konu yönetimce de onaylanırsa böyle bir organizasyona var mısınız? Düşünsenize her yaştan jimmy sahibi...

2. zzggnn

Ankaradan Merhabalar 1987 Gmc Jimmy (blazer K5) 6.2 Diesel Turbo(satılıktır)

Selamlar, 96 jimmy 'm var bir kaç parça soracaktım, dilerseniz 05325878836 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz, bir konuşmak görüşmek isterim, Kolay gelsin, Bu arada araç muazzammış alana hayırlı olsun gerçi 3 sene olmuş da demeden geçemedim..
  3. zzggnn

Animal Lover, American Car Lover, Nature Lover, Beloved Dad, Offroad Lover, Graphic Design...

Animal Lover, American Car Lover, Nature Lover, Beloved Dad, Offroad Lover, Graphic Design Lover, Plant Lover , SYSTEM HATER!

4. zzggnn

Gmc Jimmy 4.3lt Vortec 1996 Genel Sorunlar

Teşekkür ederim, ilk fırsatta tanışacağım aygün jip ile, bana da bildiğiniz gibi sağlam esnaf lazım hepimize olduğu gibi, bir kerelik değil ömürlük ustalar olduğu sürece amerikan hastalığımız sağlıklı bir şekilde devam edebilir, Rica etsem aygün jip'te görmem gereken ustanın adını ve sizin...
  5. zzggnn

İstanbuldayim kadikoy Sent from my iPhone using Tapatalk

6. zzggnn

Arkadaşlar öncelikle uzun zamandır aranızdayım ancak artık Jimmy'mle birlikteyiz bu çok keyifli bir deneyim benim için çünkü gerçekten harika bir toplulukta olduğumu düşünüyorum, gelelim sorunlarıma, 1996 model bir jimmy aldım, takribi 1,5 - 2 ay kadar oldu olmadı, bujiler değişti kimisi 3...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.