Arama sonuçlarınız

1. Emirberfedaisi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Abicim sen mezuniyetini hayat okulunda vermişsin duvara diploma asmasanda olur gönüllerimize bir imza çaktın bile

2. Emirberfedaisi

Tek Başina Kapm Yapmak İstemeyenler Buraya

Temmuz başında rize ve kayseriden çıkacak toplam 7 kişiyle beraber GAP turu yapmayı düşünüyoruz toplu taşımayla şehirler arası yolculuk ve çıkacağımız Adıyaman ve urfa yaylarına ve dağlarına yuruyerek çıkıp tamamen surviver olarak doğadan faydalanmayi planladık audoor da bu olsa gerek otel...
  3. Emirberfedaisi

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Kamp dişin da çadır kurabilecegimiz ( Hiçbir ücrete tabi olmadan ) biryer varmı ?

4. Emirberfedaisi

Kamp dişin da çadır kurabilecegimiz ( Hiçbir ücrete tabi olmadan ) biryer varmı ?
  5. Emirberfedaisi

6. Emirberfedaisi

Tek Başina Kapm Yapmak İstemeyenler Buraya

Ormanda tek vakit geçirmekten hoşlanmiyirsaniz Temmuz başında olan kamp etkinliğimize katılın şuan 3 çadırız nerde bu çadırcilar öĺdulermi yoksa içlerindeki ateşimi sondurduler?

7. Emirberfedaisi

Nerden baslamaliyim derken rota olarak kast etmiştim hocam önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
  8. Emirberfedaisi

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Bende temmuz başı gibi Muğla düşünüyordum bana uygun tarih size uygunsa haberleşelim hayırlı sahurlar.
  9. Emirberfedaisi

Ben müsaitim nereleri düşünüyorsunuz ?

10. Emirberfedaisi

Cehennemden firar için cenneti düşlemek gerekir...

11. Emirberfedaisi

12. Emirberfedaisi

Selam ben rizede okuyan bir çinçinli sabah kalktım koca çantalarla kapımın onunde duran 2 kişi gördüm ve bana karadeniz turu yaptıklarını ve çadırda kaldıklarını söyledir kulağa hoş geldi evime davet edip onlara uzunca dinledim ve bu işi denemek istedim . Gerekli tehcizatı temin ettim sizce...

13. Emirberfedaisi

Ben rizeden çıkıp gap bölgesini çadırımla gezmek istiyorum eşlik edecek arkadaşlar ulaşabilir. 0505 974 08 03

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri