Arama sonuçlarınız

1. O

Kırklareli (incesırt Ve Demirköy)

merhaba çok güzel olmuş hani nasıl desem harika tebrikler hemşerim güzel yerler

2. O

Kızılağaçtan Sergen'e

güzel fotolar kırklareline çok gittim ama balık amaçlı yeşili bol olan bir ilimiz tavsiye ederim esenlikler dilerim
  3. O

Güngörmez (kanara) Kanyonu

merhaba burası saraydan sonraki güngörmez köyü degilmi esenlikler dilerim

4. O

Defendir Almayiduşunuyorum

merhaba defnederler güzel araçlar ama şunu bilmen lazım çok yakarlar benim arkadaş askeriyede çalışıyordu o araştırdı benim için baktım olacak gibi degil çünki her hafta arkadaşlar balıga giden birisiyim sonra suziki sj 410 aldım 1000 cc motora sahip ve yakıt yok tam bi orman faresi esenlikler...
  5. O

Samurai Sj 410 Modifiye Bilgi Alış Verişi

merhaba suziki sj 410 hakkında bilgi alış verişinde yardım istiyen arkadaşlara bilgi veririm kolay gelsin iyi geziler dilerim

6. O

Off Road Için Araç Önerileri

selemlar arazi aracı dedimi ben samudan başka tanımam niye derseniz hem ekenomik hemde hafif ve saglam araçlar yakıt az bensj 410 var ve yıllardır kullanırım diger ismi orman faresidir her yere girer çıkar ben kendim birde aracı kestim uzattım bagaj kısmını her hafta balıktayım ben tavsiye ederim

7. O

Yardım

pardon yanlış olmuş ben suziki sj 410 kullanıyorum yada ispanyol yapmı olmayan samurailerede baka bilirsiniz malum benzin ülkemizde ateş pahası
  8. O

Yardım

MERHABA bende yeni üyeyim tata helikler bildigim kadarıyla çok yakan güçlü araçlardır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri