Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi sen bu arac konusunda bilgilisin korede efsane baska ülkelerdede üretiliyo hatayda görev yapıyorum buranın ustaları arap ülkelerinde çalışmaya gittiklerinde bu araç için araplar çok kaliteli arac diyolarmış ve buaracın yanında rubicon jipi olan abi jepten pekteasağı kalır yanı yok demişti...
abi ben bu arabaya hastayım hem kalite hem tip olarak fakat beni soğutan tek şey parça sıkıntısı aslında var ama hep baska marka adı altında hyundaı kıa opel chevrolet ve tabiki mercedes ama yedek parçacılara ssangyong dedinmi direk yok diyo aslında var kac parcayı öyle değiştirdim baska aracın...
abi 2,3 otomatik 2001 model korando var 4x4e geciyor saft dönüyor akslar dönüyor fakat tekerler dönmüyor liftte denedik sadece önü kaldırıp altına takoz koyup arkalar yerde 4x4 te vites Dde elfreni çekik usta kaputu actı lastiklere giden hava hortumlarını üfledi cektimi bilmiyom ön tekerler...