Arama sonuçlarınız

1. F

Neden Hep 5 Kw'lık Dizel Isıtıcı

Kesinlikle haklısınız güvenilirlik konusunda. Diğer konulardan bağımsız olarak sadece ısıtma gücünü ve buna bağlı yakıt tüketimi ve sessizliği düşünerek sormak istedim.

2. F

Neden Hep 5 Kw'lık Dizel Isıtıcı

Bir gün karavan sahibi olabilmenin hayali ile yaşarken sürekli karavan videoları izleyip duruyorum 🤣🤣 Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu var. Karavan 3.90 da olsa 4.50 de olsa 5.25 de olsa hep 5 kw dizel ısıtıcı kullanılıyor. İnternetten araştırırken gördüğüm kadarıyla 2-3 Kw lık dizel...
  3. F

Merhaba Pick-up Üzeri Karavan Yapmak Istiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam ana iskeleti alümünyumdan yapıyordu. Ciddi ağırlık avantajı sağlar ve paslanma gibi bir risk yok. :)

4. F

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

Lambri iç kaplama yazın sıcakta koku yapar deniyor hep. Böyle bir sorun yaşadınız mı ? Bende 350.000 TL bütçe ile karavan almayı düşünüyorum. Konu başlığını görünce heves ettim. O2 belgeli bir şase ile yapmak nasıl olur diye düşünüyorum.
  5. F

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

Neredeyse 1 sene olmuş ama projenin devamı gelmemiş olunca acaba yarım mı kaldı diye merak ettim

6. F

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Bende karavan arayışındayım. Yerli markalarda takibimde olan markalardan olunca daha fazla dikaktimi çekti.

7. F

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Yatılımdaki boşluğu firmaya bildirdiniz mi? Geri dönüş aldınız mı?
  8. F

Yerli Webasto Taktırma

Cİhaz direkt olarak öndeki tüpün konulduğu bagaja konulsa olmaz mı ? Sadece sıcak hava çıkışı içeriye verilirdi. Cihazın soğuk havalarda çalışmama gibi bir sorunu oluyor mu acaba ?
  9. F

Karavanımızın Imalatına Başladık

Konuyu görünce dedim ki birisi güzel bir projeye imza atacak bana da fikir verir ama 😀

10. F

Römork İçin Plaka Sorunu

Evet teşekkür ederim. Lazer kesim yapan bir reklamcıdan hallettik :)

11. F

Çekme Karavan Tasarımı

Geç olur mu hiç :) Çok teşekkür ederim :D
  12. F

Karavanda Çamaşır Makinesi Konusuna Yeni Bir Yaklaşım :)

Bu kan olur bence :D :D Bir şeyden kazanç sağlarken diğerinden kaybedilir bir şekilde. :D

13. F

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3jNv6mUmyIY Bu da kurutma makinesi :)
  14. F

Video: https://www.youtube.com/watch?v=yRMmQGZB8f8 Aranan kan bulundu sanırım :D
  15. F

Karavanını Kendi Yapanlar

Abi detaylı fotoğraf paylaşır mısın? Aracı çok merak ettim :D

16. F

Isuzu Karavan

Konu başlığı ısuzu olunca dedim birisi benden önce düşünmüş :D ama bi baktım iveco :D Isuzu dan kastınız kamyon mu yoksa midibüs mü onu çok merak ettim. Neden yapmaktan vazgeçtiniz ?
  17. F

Yapim Aşamasinda Olan Çekme Karavan

Çok güzel olmuş maşallah :smiley: iç mobilya mdf yada sunta mı yoksa kontraplak mı kullandınız ? Yük dağılımını nasıl eşitlemeye çalıştınız ? Şasi yapımı konusunda detaylı bilgi verir misiniz ? Açılır camları nereden temin ettiniz ? 46 mm duvar kalınlığı yapmışsınız. Camların çerçeve bağlantı...
  18. F

Composting Toilets - Çift Bölmeli Tuvaletler

Kedi kumunun içeriği ne tam olarak bilmediğim için bi yorum yapamamıştım ama sistem aynı ise sıkıntı yoktur sanırım :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

19. F

Composting Toilets - Çift Bölmeli Tuvaletler

Güzel fikir araştırmak lazım ama kedi kumunun da sanki bir kullanım ömrü var.
  20. F

çekme karavanın dış cephe kaplama malzemesi neler olabilir ?

Yani panelin dış kısmı alüminyum kompozit olabilir. Güzel boya olayını çözmüş olurum diye düşünüyorum bu şekilde hemde pürüzsüz bi yüzey olur. Peki iskelet tamamını 30x20 çıta ile yapmam yeterli olur mu ? Belli başlı köşe dış kasa diyebileceğimiz yerleri daha büyük çıtalardan yapmaya gerek var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri