Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Gezenbilir Üyeleri
Bu ay sonu Van üzeri karayolu ile 3 gece Tebriz turu için Van da yerel bir firma ile anlaştım.
Bu bölgeye yakın zamanda giden gezginlerden bilgi,tecrübe ve önerilerini rica ediyorum
Saygılarımla
Ekrem Toyan
1,95 boy maşaallah iyi bir ölçü. Öncelikle buna dikkat ediniz. sonra izolasyon, havalandırma ve elektrik sistemi.. Şimdilik buzdolabı, güneş paneli, vebasto,yan perde vs olmasada olur. Alt yapı hazır olursa zamanla onlarıda eklersiniz.
İnşaallah. biz şu anda ,eve ayçiçekyağı,yumurta.. arabaya benzin, ev sahibine kira, idareye elektrik-gaz parasını nasıl bulacaz onun telaşındayız. İnşaallah bunları halledince karavana talip oluruz.
towcar sitesine göre çekebilirim gibi görünüyor
Select a model Volkswagen Transporter
9 models found (make new selection)
Year: 2016 - Fuel type: - Transmission type: Automatic
T6 2.0 BiTDI aut. (150 kW/201 hp)
August 2015 - up to now
T6 2.0 TDI aut. (110 kW/147 hp)
August 2015 - up to now...
Teşekkür ederim.
gerçi ben bu konuyu ayrı bir başlığa taşıdım ama,
Doğuş VW den bir usta "sende triptonik " kullan dedi.- çünkü, triptonik seçeneğide var-
Kafam karıştı
Merhabalar.DSG -otomatik -vites araçls karavan çekme işini araştırıyorum.
Ben de VW DSG var. Servis bir türlü bu konuda cevap veremedi.
çok hassas bir sistem, acaba ağırlık çekmek sisteme bir zarar verirmi?
bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
İbrahim bey, DSG vitesle karavan çekme işini araştırdınızmı. Ben de de VW DSG var. Servis bir türlü bu konuda cevap veremedi.
çok hassas bir sistem, acaba ağırlık çekmek sisteme bir zarar verirmi
Bildiğim kadar ile yurtdışına çıkış yaparken , her kişinin pasaportuna bir araç işliyorlar. Bende de motorsiklet bağlı idi. Motoru, eşimin pasaportuna işlediler.
bildigim kadarı ile, tur şirketleri tur düzenlemiyor, satıyor.
turu düzenleyen , bir üst firma ,
misal,
01/08/2017-05/08/2017 uçakla Paris turu düzenliyor. sonra alt firmalar ( tatilsepeti, jolly, tempo vs vs) bu turu komisyonla vatandaşa satıyor.
Merhaba, sayın karavan gezginleri
Ekim 2017 de iki aile 15-16 gün Düsseldorf tan 2 karavan kiralayıp gezmeyi planlıyoruz.
internetten bulduğum bir firma ile görüştüm.
MCRENT firmasından fiyat teklifi geldi. 02 Ekim den itibaren 14 gün. Günlük 72 Euro. Soracaklarım
- KDV yi ülke çıkışında...
Merhabalar,
bu bölümün yöneticileri , "telsiz ve telsizcilkle" ilgili sabit bir başlık açıp, ders notları biçiminde ön bilgilendirme verseler ne kadar yararlı olurdu.
Merhabalar,
bu bölümün yöneticileri , "telsiz ve telsizcilkle" ilgili sabit bir başlık açıp, ders notları biçiminde ön bilgilendirme verseler ne kadar yararlı olurdu.