Arama sonuçlarınız

1. A

Kuşadasi- Keloğlan Mağarasi-burdur

fotoğraf gönderme konusunu çözemedim. ilgili arkadaşlar AvaregezginBlogspot'tan gezi yazılarımı takip edebilirler.

2. A

Kuşadasi- Keloğlan Mağarasi-burdur

dün (21 temmuz 2017) kuşadası’ndan fethiye’ye doğru yola çıktık kızım hazal ve eşim feride ile. kuşadası-aydın-muğla üzerinden gelişte ilk durağımız ula idi ve orada pide yiyip biraz dinlendikten sonra köyceğiz-beyobası yakınından dalyan-iztizu’na geldik.muğla-koçman üniversitesi’ne devredilen...
  3. A

Karavanda Yaşayarak Gezmek

2o temmuzdan itibaren; aydın-fethiye-denizli-burdur-ısparta-konya-aksaray-kayseri-alazığ-kars-sarp sınır-batum'a doğru tek başına yola çıkacak biri olarak,yeni üye olarak şimdiye dek okuduğum notlarda/ örneklerde hiç benim istediğim tür bir geziye çıkana rastlamadım. (varsa lütfen bildirin)...

4. A

Karavanda Yaşayarak Gezmek

2o temmuzdan itibaren; aydın-fethiye-denizli-burdur-ısparta-konya-aksaray-kayseri-alazığ-kars-sarp sınır-batum'a doğru tek başına yola çıkacak biri olarak,
  5. A

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

2o temmuzdan itibaren; aydın-fethiye-denizli-burdur-ısparta-konya-aksaray-kayseri-alazığ-kars-sarp sınır-batum'a doğru tek başına yola çıkacak biri olarak, ben de "doğada ölmek istiyorum".yaklaşık 1.5 ay türkiye-içi geziden sonra gürcistan-azarbeycan'da da 2-3 ay kalmayı düşünüyorum. bir ford...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri