Arama sonuçlarınız

1. B

Santa Fe Hakkında

büyük arzaların masrafı ne kadar olabilir ? en korkulan otomatik şanzuman arzası. Bu konuda da çalıştınız mı yada tavsiye edeceğiniz servis var mı ?

2. B

Bakımlı Bir Santa Fe Arıyorum 2003 2006

Merhaba arkadaşlar. Bakımlı bir araç arayışım devam ediyor. Araç alırken özel olarak nelere dikkat etmek gerekir ?
  3. B

Santa Fe Hakkında

sorunu çözebildiniz mi ?

4. B

Santa Fe Hakkında

Merhaba; Bende otomatik araç arıyorum fakat temiz bulamadım. Masrafları kokutuyor açıkçası Deneyimli kullanıcılara soruyorum. 200000 de bir araba ne gibi masraflar çıkartır. 35 40 bin tl verip aldığım araba bana büyük masraf açar mı ?
  5. B

Tavsiyelerinizi bekliyorum

6. B

Ailem ve hafif arazi için düzenli ağır genel bakımları yapılmış , yolda bırakmayacak bir santa fe arıyorum. Ağır kazalı olmaz ise hafif boya kaza değişen önemli değil ama arabadan anlayan birisinin bakımlı dediği gelecek bakımlarda ne ihtiyaç olacağını bildiği bir araç arıyorum. 2003 2006 2.0...

7. B

SATILIK SANTA FE

Hala temiz bir santa fe arıyorum gri renk 2003 2006
  8. B

Santa Fe Hakkında

Merhaba; araçların fiyatları yaklaşık ne kadar olmalı 35000 den fazla verilmez gibime geliyor. Ağır bakım masrafları ne kadar tutar? büyük bir arzası ne kadar tutar ? otomatik şanzıman 4 çekiş vs motor sıfırlama ne kadara tutar ?
  9. B

Tucson

peki 2003 2004 santa feler nasıl 2005 2006 lardan farklı mı otomatik vitesler kaç ileri 4 mü 5 mi ?

10. B

Santa Fe 4wd Lock

2004 santa fe ler ile 2006 lar aynı 4x 4 sistemi ve otomatik şanzıman mı var ? Mitsubishi alt yapısı var diye biliyorum ama 2005 2006 makyajlılar ile eskilerin farkını bilemiyorum. Birde normalde sürekli önden çekiş mi arkadan itiş mi ?

11. B

Santa Fe Hakkında

Merhaba, Santa Fe versiyonları ve çekiş sistemi hakkında bilgi alabilir miyim. 4x 4 sistemi otomatik ve DİF lock olamnlar var. normalde 40 km üzerinde önden çekiş mi arkadan itiş mi ? benim bildiğim mekanik olarak 2000-2004 ve 2004 2006 olarak ayrılıyor . Arada bir versiyon daha mı var ?
  12. B

Santa Fe Hakkında

Merhaba, Bende 2004 -2006 bakımlı bir santa fe arıyorum. Tekirdağ dayım İstanbul ve Boluda araçlar buldum. Otomatik şanzımanı korkutuyor. Anlıyan usta bulmak burada zor. Tamiz araç olursa haber veriniz.

13. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba binek aracımı verip arazi uygun arazi aracı almak istiyorum aramalarım size kadar yönlendirdi :)
  14. B

SATILIK SANTA FE

merhaba araç ne renk bakım durumu nasıl ağır bakımı süspansiyonu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806