Arama sonuçlarınız

1. U

Çekme Karavan (ruhsat-tip Onay-vize)mevzuat

Hocam ben çekme karavan üretimi yapmak istiyorum modelin felan hazır gibi . 750 kg altında olacak . Bu bahsettiğiniz yasal teferruatlara detaylı bisekilde nerden ulaşabilirim . Yani herşeyi yasal yapmak istiyorum bu bilgilerin tamamına ihtiyacım var . Bunlara nerelerden ulastiniz Türkiye için...

2. U

750 Kg Altı Çekme Karavan

Arkadaşlar merhaba . Geçenlerde bir konu acmistim 750 kg altı dört kişilik bı model üretmek istiyorum diye . Şuan tasarıma ve araştırmalarıma devam ediyorum . Yukseklik 200 genişlik 200 ve iç uzunluk 350 cm olarak hedefliyorum . Hafiflik ilk onvelik olduğu için dış kaplama aleminyum iç...
  3. U

750 Kg Altı . Dört Kişilik Karavan Imalatı

Ustam haklısınız zaten ben daha üretime geçmeden malım hakkında hiç bişey diyemem ama demeye çalıştığım gerçekten bu sektörde gerideyiz . Bide illa en kalitelisi hemen olacak diye bişey yokki zaten benim derdim aşırı kaliteli lüks ürünler değil daha çok türk insanina hitap eden fiyatı makul...

4. U

Çok teşekkür ederim Murat bey elimden geldiği kadar bu ise sarılıp iyi yerlere gelmeye çalışacam . Bide acelemde yok bu benim için bi hedef bu sene olmaz seneye olmaz belki beş sene sonra olur buna hiç takılmadan sindire sindire ilerlemeye çalışıyorum
  5. U

M Üst bey haklısınız duş tuvalet olan dört kişilik biseyi 750 kg yapmanın biraz uzak olduğunun farkındayım ama buna ne kadar yaklasirsam kâr diye düşünüyorum mesela son hali baktım ağır oluyo dört olmazda üç kişilik olur orngin

6. U

Süleyman bey tabiki herkesin görüş ve önerilerini dikkate.almak zorundayım ama yapamazsın hic kalkışma diye bı öneriyi kabul edemiyorum . Benim asıl başarmak istediğim nokta Türkiye'deki babadan gorme karavan üretim mantığını kaldırmak istiyorum . İçinde bulunduğum imkanlar kaha karavani...

7. U

Peki tavsiyeniz nedir . Bu işi iyi yapamiycagim kanaatine nerden vardiginizi öğrenebilirsem çok sevinirim .
  8. U

Uğur bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim . Suanki planda bir adet iki kişilik 130*190 ve iki adet 60*190 cm lik (ranza şeklinde ) yatak bulunuyor . Duş ve wc olacak içinde ve güzel kullanışlı bolca dolap var . Tasarım tamamlandığında tahmini kilogram ortaya çıkacak eğer bu saydıklarım...
  9. U

Murat bey bende ilk etapta 750 kg altı üretim yapmayı düşündüğüm için şimdilik belgeye gerek duymuyorum ama.ilerisi için belgelerimi tamamlayarak eksiksiz bisekilde devam etmek istiyorum

10. U

Süleyman bey bu işi profesyonel anlamda yapıp ticaret yapmak istiyorum . Şuan kurulu bı imalathane ver elimde makina işleri için kullanılıyor ilk etapta bana yeterli olur . İlk numuneden sonra tip onay belgesi calismalarinada basliycam

11. U

Süleyman bey bu işi profesyonel anlamda yapıp ticaret yapmak istiyorum . Şuan kurulu bı imalathane ver elimde makina işleri için kullanılıyor ilk etapta bana yeterli olur . İlk numuneden sonra tip onay belgesi calismalarinada basliycam

12. U

Ustam yanlış anladınız galiba . Ben üretmek istiyorum yani profesyonel anlamda iş olarak yapmak istiyorum
  13. U

Nerede Bu Motor Karavan Yapan Firmalar

Ustam merhabalar yazınızı okudum bende sizle aynı düşüncedeyim ve çekme karavan imalatına başlamak için arastirmalarimi yapıyorum şuan . En kısa zamanda başlayıp diğer yaz sezonuna yetiştirme planim var . Dediğiniz gibi Türkiye'de bu sektör babadan görme devam ediyor hiç bi yenilik yok kalite...
  14. U

Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katılmama rağmen uzun süredir forumdaki yazıları takip ediyorum . Ve hayalim olan çekme karavan üretmek işine emin adımlarla ilerledigimi düşünüyorum . Yaklaşık iki senelik araştırma süresinden sonra önümüzdeki altı ay tasarım malzeme seçimi ve ilk numuneyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri