Arama sonuçlarınız

1. HIZIROĞLU

2.5 Sorento 140hp Ne Yakıyor?

Bende Daihatsı Terios 1.3 vardı. Şehir içinde 50TL benzin ile 100 km gidiyordu. Şehir içi 10 litre, şehir dışı 7 litre benzin yakıyordu 100 kilometrede. Terios'un kasaya göre tekerlekleri büyüktür, sürekli 4 çeker olduğundan aşırı tüketirdi. Lakin sincap gibiydi, onunla trafik sizinle değil...

2. HIZIROĞLU

2.5 Sorento 140hp Ne Yakıyor?

Hocam yazdıklarınıza katılmıyorum. Sorento fok atılacak bir araç değil. Ülkemizde dandik yerli araçlarla bu hızları yapanlar var unutmayalım. Araç kullanmayı bilmeyenlerin, altındaki aracı tanımadan risk alanların yaşadığı olayları bir modele yapıştırmak bence çok mantıklı değil. Bu ülkede en...
  3. HIZIROĞLU

Hyundai Terracan

Türkçe sayabileceğimiz bir video. Video dost ve kardeş ülke Azerbaycan'dan.

4. HIZIROĞLU

2005 Sorento Aldım

Konuyla alakasız olacak ama; temiz 2006 model Sorento buldum. Lakin koltuklar deri değil, açık renk kumaş. Kumaş koltuk hangi pakete giriyor acaba? Ve bu paketlerde hava yastığı, Z rot yahut denge çubuğu donanım eksikleri var mı, farkları neler bilen varsa, yazarsa sevinirim.
  5. HIZIROĞLU

Sorentonun Arazisi Iyi Değil Diyenlere Gelsin Bu Video

Yalnız Sorento'nın parmak uçları ile geçtiği parkurda Suzuki adeta dans etmiş...

6. HIZIROĞLU

jeep cherokee (liberty) tavsiye

Başlığı biraz hareketlendirelim. Bu aracın 2002- 2008 yılları arasında üretilen manuel vitesli 2.5 CRD modeli hakkında bilgili olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Motor ve şanzıman üreticisi, kronik sorunları, parça bulunurluğu ve en önemlisi daha önce almış, kullanmış olanların gözlem ve...

7. HIZIROĞLU

Hyundai Terracan

Güncel...
  8. HIZIROĞLU

Hyundai Terracan

Merhaba arkadaşlar. Uzuuunn süredir forumu takip ediyorum. Gerek işten anlayanların gerçekçi yorumları, gerek teknik konulardaki hakimiyet, gereksiz bilip bilmeden boş boş yazanlardan arınmış, kaliteli ve düzeyli bir ortama artık ben de üye olayım dedim ve buradayım.Özel hastaneleri barındıran...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR