Arama sonuçlarınız

1. metropolis8886

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Hocam ilgi ve alakan için ayrıca çok teşekkür ederim, kafam rahat bir şekilde kullanabilirim, herşey gönlünce olsun.

2. metropolis8886

Utku hocam LG G3 telefonumda Hakkında seçeneğine girince bu bilgiler var, Başarsoft Navigation powered by iGO Primo 9.6.29.636868 - 3 Mart 2016 senin verdiğin haritaları gerekli klasörlere attığımda ve örneğin İTALYA yı seçtiğimde İTALYA da adresi girdiğimde GPS te açıkken program...
  3. metropolis8886

Utku hocam yandex tenmi bilemedim, dosya inerken sürekli duruyor ve tekrar tekrar baştan indirmeye başlıyor ama nafile dosyayı bir türlü indiremedim, bu olayları tabi cep telefonundan yapıyorum, pc den aynısını yaparmı bilmiyorum, senin içinde sakıncası yoksa dosyayı 4 e yada 5 e bölme şansın...

4. metropolis8886

Yani diğerlerinin boyutları 50-60 MB idi , bunun bu kadar çok olduğunu anlayamadım, Türkiye şartlarına göre süre normal, Fransa da olsa 3 dakika sürmez :)
  5. metropolis8886

Hocam İTALYA nın boyutu ne kadar acaba ? indirme süresi 2 saat kaldı diyor ... boyutmu yüksek yoksa internetmi sorunlu ? Türkiye deki iğrenç internet hızı malum ...

6. metropolis8886

İTALYA için teşekkürler utku hocam sağolasın... fakat sanırım internette sorun var, cepten çekemiyorum, link yarına kadar kalırsa sevinirim akşam indirmeyi deneyeceğim...

7. metropolis8886

Özkan hocam hırvatistanı verdi sağolsun, ama bu seferde İTALYA gerekli oldu... mümkünse İTALYA yıda verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler
  8. metropolis8886

Igo 2016 Ülke Haritaları

Özkan hocam hırvatistanı verdi sağolsun, ama bu seferde İTALYA gerekli oldu... mümkünse İTALYA yıda verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler
  9. metropolis8886

anladım utku hocam , emeğine sağlık indiriyorum hemen... çok sağol mümkünse birde HIRVATİSTAN alabilirmiyim

10. metropolis8886

Igo 2016 Ülke Haritaları

Hocam çok acil HIRVATİSTAN lazım, teşekkürler

11. metropolis8886

Hocam çok acil SLOVENYA lazım, öncekilere baktım hepsi kırılmış, birde mümkünse eğer, sitenin database ine yüklermisin olmaz dersen yandex te olur, teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri