Arama sonuçlarınız

1. CallSignKing

21-22-23 Nisan İzmir/kaynaklar Kaya Tırmanış Şenliği

Ben tırmanmak için gitmediğim için gerekmiyor :) sadece kamp yapmaya gidiyorum. Tırmanış ve yürüyüş rotaları da planlanıyor her sene ama

2. CallSignKing

Bir çadır ve çanta yeterli. Yakında köy var yiyecek içecek vb. şeyler ordan temin edilebiliyor
  3. CallSignKing

Kesinlikle uygun, ben de ilk kampımı bu organizasyonda atmıştım. Yardımlaşabileceğin bir ton insan olacak etrafında :) Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

4. CallSignKing

Evet arkadaşlar var mı gelmeyi düşünen ? Oralarda bulalım birbirimizi :) En son 2 sene önce gitmiştim. Yaklaşık 1000 kişi gibi kalabalık bir güruhla kamp atılmıştı alanda.
  5. CallSignKing

Yds Bot Seçimi

Ben de bugün YDS Alpine GTX aldım. Ayağıma giydiğim ilk anda rahatlığını farkettim diyebilirim. Netten de baya bir araştırmıştım, olumsuz yorumla karşılaşmadım desem yeridir. Sadece kamplarda değil, günlük olarak da kulanacağım için vibram taban tercih etmedim. Ama kamp için alacaksan YDS...

6. CallSignKing

12-13 Ağustos Yalova Erikli Yaylası Kamp

Selamlar, 12-13 ağustos (c.tesi-pazar) tarihlerinde Perseid Meteor yağmurunu seyretmek, hem de kamp atmak amacıyla İzmir'den otostopla yola çıkıp Erikli'ye gitmeyi planlıyoruz. 2 kişi çarşamba ya da perşembe yola çıkacağız. Bize katılmak isteyenler bizimle iletişime geçebilir.

7. CallSignKing

Fethiye Kampları Hakkında

Aracımız olmadan gitmiştik biz. Ölüdeniz plajından, kelebekler vadisi'ne 20 lira karşılığında gidiş-dönüş motor seferleri var, aynı gün içinde dönmek zorunda değilsin. Çadır yoksa çadır veriyolarlar, akşam yemeği ve sabah kahvaltısı açık büfe olmak üzere gecelik 60 lira kişi başı(2 hafta önce...
  8. CallSignKing

Marmaris Taraflarında Ücretsiz Kamp Yerleri Ve Rota Rica Ediyorum.

2 hafta kadar önce Akyaka'daydım. Akyaka'da çadır kamp alanları dışında free olarak kamp atmak biraz sıkıntı olabiliyor. Kamp alanları da akşam 9'dan sonra giriş kabul etmiyor. Arayıp bizzat sordum. İtfaiye binasının karşısındaki ağaçlık alanda çadır kurulabiliyor ve zannedersem o da hava...
  9. CallSignKing

Otostop + Kamp Ege Turu

Selamlar ilk gönderimi yazıyorum.Az evvel kayıt oldum siteye :smiley: "İstanbul'dan çıkıp otostopla Ege'ye nasıl gidilir?" kısmıyla ilgili yazacağım. Örnek teşkil etsin diye yaklaşık 2 hafta kadar önce kalkıştığım bir işi anlatmak istiyorum. 2 arkadaş İzmir'den otostopla Kelebekler vadisi'ne...

10. CallSignKing

Onur Taşdemir

Onur Taşdemir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom