Arama sonuçlarınız

1. K

Suzukİ Vİtara 1.6jlx Krank Sensörünün Yerİnİ Bulamiyorum Ustalarda Bulamiyor Yardim

kayseride usta yokki tekrar gidip adama bir sorayim kaç yapmış değerlerini. ustaya sizin söylediğiniz değerleri söyledim bunlar olacak die adam ben kitabında ne yazıyorsa onu yaparım sen karışma dedi. yarın gittiğimde distribütörü makinası olan bir usta bulup yaptırmaya çalışacam ama bunun da...

2. K

Suzukİ Vİtara 1.6jlx 2001 Model Dİstrİbütör

SUZUKİ VİTARA 1.6JLX DİSTRİBÜTÖR AYARI NASIL YAPILIR YADA AYAR İÇİN HERHANGİ BIR MAKINASI VARMI. YARDIM EDİN LÜTFEN. AYARI KİM NASIL YAPIYOR
  3. K

Suzukİ Vİtara 1.6jlx Krank Sensörünün Yerİnİ Bulamiyorum Ustalarda Bulamiyor Yardim

aracın distribütör ayarını sonuna kadar açtım yoksa araç hiç çekmiyor. 18 derece nasıl oluyor onu bilmiyorum. bu ustalar kayseridemi?

4. K

benzinde lpg de motor kafa sallıyor egzostan öksürme sesi geliyor motor komple sıfır yapıldı 1.5 sene oldu cihaza baglattirdim eksantrik sensörü hata veriyor kapalı diyor yerini bir türlü bulamıyoruz
  5. K

arkadaşlar 2001 model SUZUKI VITARAM VAR EKSANTRIK SENSÖRÜNÜN YERİNİ BULAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

6. K

Özel Suzuki Servisi

kolay gelsin ustam benim suzuki vitara 1.6 jlx aracım var ama eksantrik mili SENSÖRÜNÜN YERİNİ bulamadım yardımcı olurmusunuz kayseriden yazıyorum.

7. K

Krank Sensörü

KAYSERIDEN YAZIYORUM.arkadaşlar, abiler bende SUZUKİ VİTARA 2001 1.6 jlx var KRANK SENSÖRÜNÜN YERİNİ BULAMIYORUM USTALARDA BULAMIYOR YERİNI BILEN YADA AYNI ARABADAN OLAN VARSA YERİNİN RESMİNİ ATABILIRMİ SİZE ZAHMET
  8. K

Bilgisayar Sorunu

Merhabalar suzuki vitara 2001 model 1.6jlx vitarami kayseride bilgisayara nerede baglatabilirim bilgi verirseniz sevinirim
  9. K

Suzuki Vitara 1.6 2001 Model Jlx

Slm arkadaşlar kayseride suzuki vitara 1.6 jlx 2001 model aracimin motorunu bilgisayara baglattirmak istiyorum ama baglanacak yer bulamıyorum bilen varsa yardimci olursa sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri