Arama sonuçlarınız

1. K

İstanbul-krakow(polonya) Araba Ile Yolculuk Önerileri Gerekenler

Teşekkür ederim yorumunuz çok değerli benim için yolculuğumun 3 gün sürmesini düşünüyorum 3 günlük yanıma 300 euro yeterli olur mu yemek içmek ve konaklama için evet hesaplamada zorluk yok ama keşke olsaydı :D

2. K

Yeni planım sizin gibi Sofya 1 gece konaklama - Belgrad 1 gece konaklama - Budapeşte 1 gece konaklama sonrasında krakow şeklinde size bazı sorular sormak istiyorum :) 1) Benzin nerelerden alınmalı hem fiyat hem benzin temizliği açısından ? 2) Güzergahımda paralı olan yollar nasıl bir uygulama...
  3. K

Yorumunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. "Yeşil kart" ı bulgardan yaptırmayı düşünüyorum ve şu ülkelerden geçmediğini öğrendim Azerbaycan -Bosna hersek -Beyaz Rusya-İtalya-İran-Fas-Moldova-Makedonya-Karadağ-Arnavutluk-Andorra-Rusya-Sırbistan-Tunus-Ukrayna ve benim yolum ya Ukrayda ya da...

4. K

Merhabalar ismim Canberk İstanbul'da yaşıyorum. Eylülün 20 si gibi İstanbul'dan Krakow(Polonya) ya gideceğim ve bu gidişi arabam ile yapmak istiyorum . Yeni tip ehliyetim ve schengen vizem var erasmus polonya için verildi , arabanın yurt dışı trafik sigortasını yaptıracağım, araba benim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.