Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam
Forumda ne var ne yok diye gezinirken rastladım. Çok büyük hevesle yıllar sonra topladığım araç evlenince eşime verdim ancak büyük geliyor. 94 model 5.2 takasa verebilirim tabi aracın ne olduğu da önemli. Ama bil ki çok doğru bir araç yolundasın...
Çok enteresan gelecek belki ama evet fan davlumbazının alt tarafını taktığımızda iş çözüldü. Adamlar ince mühendislik yapmışlar resmen. Bu problem ve çözümü burda böyle bulunsun. Abuk subuk maliyetler olmadan bazı şeyler çözülebiliyormuş. Herkese yardımları için teşekkür ederim.
Ekte resimler ekliyorum. İkinci resim alttan fanı gösterirken davlumbaz alt parça yok ilk resimde sonlandığı nokta gözüküyor. Termik ile ilgili motor soğuk ve hararet çizgisine kadar gelip motor durdurulduğunda fan kanatları aynı sertlikte el ile dönüyorsa sağlamdır şeklinde bi bilgiye ulaştım...
Yarın deneyip sonucu yazacağım. Ama şu davlumbaz olayını çok merak ediyorum çok enteresan bir yorum ustanınki ve doğru ise kılı kılına hesap yapan mühendisi tebrik edeceğim :)
Antifiriz yeni termik değiştireceğim esnada anlayan bir ustanın tepkisi fanın etrafındaki çerçevenin tam tur dönmediği altının eksik olduğunu ve debinin bundan dolayı düşük hızda yetersiz geldiği oldu şaşırdım. Bu sebeple bu konuda tecrübesi olan var mı merak ettim. Ayrıca termik testi nasıl...
Üstad fanın üst tarafında bi bombe şeklinde plastik bir parça vardır ve fanın etrafında tam tur atar. Fanın çerçevesi gibi düşünebilirsin. Bende üst taraftaki parçası var ama alt kısmı yok. Dizayn olarak bunun olmaması hava girişi debisini düşürüyor ve bundan dolayı düşük hızda fan yetersiz...
Grand cherokee ile yeni bir macera ve Yeni bir sorunum var. Hararet! Uzun yolda sıkıntı yok ama dur kalk ve klima ibreyi 120 ye kadar çıkartıyor. Termik değiştirecektim ancak fan davlumbazımın altı olmadığı için yaşıyorsun diye bir görüş geldi. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Ford Taurus ile...
Evet rüzgar sesi olduğu netleşti şimdi temizlik boyası atılacak bu esnada bagaj kapağında bi dengesizlik var sanırım oradan kaynaklanıyor. Bu esnada düzeltilecek bakalım tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim herkese
Evet rüzgar sesi olduğu netleşti şimdi temizlik boyası atılacak bu esnada bagaj kapağında bi dengesizlik var sanırım oradan kaynaklanıyor. Bu esnada düzeltilecek bakalım tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim herkese
Selam
Bende Amerikan delisi olup ilk defa zj sahibi oldum. Bilinçli olarak herşeyini bilebileceğim bir araç olması için motor ve şanzıman iyi bir aracı aldım. İyiki motor iyi bir LPG bağlamışlar dillere destan. Takan usta 8 nolu bloğu tutturamamış :smiley: Ön diferansiyel komple arka sadece burç...