Arama sonuçlarınız

1. X

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, Forumu Ankara yakınlarında kamp alanı araştırırken buldum. Gerçekten güzel ve güncel bir forum. Doğa meraklısı bir kaç arkadaşımla hafta sonları kamp yapma hevesiyle yola çıktık, bu konuda buradan çok faydalanacağımı umuyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

2. X

Ankara - Mavi Göl Bisiklet Gezimiz

Konuyu hortlatmış olacağım, fakat bir blogda Mavi Göl de karavan ve çadır kampı için alanlar ayrıldığını okumuştum. Detaylı bilgi bulamadım. Acaba çadır kampı yapmak mümkün müdür? Giden bilen varsa, paylaşırsa sevinirim.
  3. X

Ankara'dan Çadır Kampı İçin Ailecek Gidilebilecek Güvenli Yerler

Merhabalar, Kapanmış olan başka bir konuda bir üye Ankara Çayyolunu Alacaatlı tarafına doğru geçtikten sonra Applegarden yüzme havuzunun alt tarafında bir alan çadır ve karavan kampingi şeklinde düzenlenmiş durumda diye bahsetmiş. Acaba burayı bilen var mıdır? Hala kullanımda mıdır? İsmi mevcut...

4. X

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Merhabalar, Kapanmış olan başka bir konuda bir üye Ankara Çayyolunu Alacaatlı tarafına doğru geçtikten sonra Applegarden yüzme havuzunun alt tarafında bir alan çadır ve karavan kampingi şeklinde düzenlenmiş durumda diye bahsetmiş. Acaba burayı bilen var mıdır? Hala kullanımda mıdır? İsmi mevcut...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri