Arama sonuçlarınız

1. yusfkra

Satılık - Grand Vitara 2.0 Jlx-al Esp Otomatik

Merhaba Arkadaşlar, Aracımda ön tampon(plastik) serviste değişmiş. Bunun dışında araçta değişen, boya, hatta lokal boya dahi yoktur. Aracı benden önceki arkadaş çok titizlikle kullanmış ve bende öyle kullanmaya devam ettim. Kondüsyonuda oldukça iyi durumdadır. İçinin fotoğraflarını bugün veya...

2. yusfkra

Grant Vİtara Yakit Bİlgİsİ

Merhaba şimdiden hayırlı olsun umarım istediğin gibi bulabilirsin, 2008 JLX-AL 2008 Otomatik var bendede ankara şehir içi 36 -39 kuruş arası yakıyor (işe araçla gittiğim zamanlarda git gel 70 km yol yapıyorum) 17 inch 65 yanak kışlık lastikle. Geçtiğimiz hafta sonu 18 inch yazlık jant ve...
  3. yusfkra

Vitaram İçin Usta Arayışı

Teşekkür ederim, müsait bir zaman da bakımları için gelmeyi düşünüyorum. Görüşmek üzere ustam.

4. yusfkra

Vitaram İçin Usta Arayışı

Merhaba, Aranıza bende yeni katıldım Ankara için rutin vb. bakımlarda güvenle gidebileceğim bir usta arıyorum aracım GV 2.0 JLX- AL A/T yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

5. yusfkra

Grand Vitara 1.9 Ddis Ve 2.0 Jlx-al Arasında Kaldım Yardım

:sweatsmile: hahaha o zaman ben bi lastikçinin yolunu tutayım hocam, 1 yılda da şimdi 3 lastik den daha iyi bir önerisi olur büyük ihtimalle :P. şimdilik bir kışlıkla başlayalım :)

6. yusfkra

Evet forumu bu konuda neredeyse baştan aşağı gezerek bu arabada karar kıldım :D bundan sonrada dikkat ederim hocam kesinlikle :=)) ... Bu arada hemen ilk tavsiyeyi alayım kışlık lastiğe ihtiyacım var malum ankaranın donlu gün sayısı fazla ve arada sırada bolunun yaylarına alabalık avlamaya +...
  7. yusfkra

Benim araç da bu hocam. Zorlu arazi koşullarına hiç uygun değiliz şu anda .
  8. yusfkra

Geldik hocam artık :D ama benim araç şu an arazi için çok donanımlı değil gibi . Ufak çaplı bir modifiye lazım gibi. Birazdan bende bi fotolarını paylaşayım :D

9. yusfkra

Çok teşekkür ederim Hocam Allah size de kaza bela vermesin. Bir arayım belki dediğiniz gibi Ankara' da önerebileceği bir usta vardır. Bendeki lastikler sport kullanım için ama jant ebatı 18 inch buda etkiliyor olabilir. Ama arkadaşınızın değerleri şu an için benim araçla aynı, sizin değerler...

10. yusfkra

Hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı aracı geçtiğimiz günlerde satın aldım (2008 Model ESP JLX-AL Otomatik Benzin+LPG ) ortalama 600 km uzun yol + şehir içi yol yaptım. Sedan bir araçtan (Megane 2) buna geçiş yaptım ve Aslan besleyen yemini düşünmez atasözü sanki buna uyuyor...
  11. yusfkra

Merhaba Değerli Suzuki Ailesi, İlk defa SUV araç alma niyetindeyim daha önce sürekli sedan araç kullandım. Şu anda bir bütçe ayarladım fakat iki araç hakkında da yeterli bilgiye sahip değilim. Grand Vitara 1.9 DDIS (2007-2008) yada 2.0 JLX-AL (2006-.... ) bazı modellerinde ESP yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR