Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizinde önerilerinizle lastik ebatlarıyla fazla oynamadan 245 75 16 olarak lastik ve cant takımımızı aldık allaha şükür :) maşallahı var yol tutuşu bile değişti 120 130 ile giderken en ufak titreme yok fakat sesten durulmuyor buna çözüm olarak da 2 kolon bi teyp ses sistemi taktım 200km yolu 2...
Valla üstünde gördügünüz lastigi 2 yıldır kullanıyorm asfalt çamur kar da memnunum. Aracı tam anlamıyla yeni toparlamaya basladıgım için degiştirme gereksinimi duymamıstım.
Önceki hali ve şimdiki hali altta ki fotolarda :) ben Tır ve Kamyonlarda kullanılan branda cadır ile kapattırdım Kolay yırtılmayan. Şuan için ön tarafta kendi kaloriferi yetiyor geceleri daglara cıkınca. Fakat arka taraf soguk oluyor. Onun içinde meşhur çorum kalorifer düşündüm toroslarda...
öncelikle selamun aleyküm. Baba mirası 92 2.5 110 defenderim var. yeni yeni toplmaya başladım tek kabin arkası acıktı. kapattırdım. Buradaki ustam bi kaç keçe ve akis le alt takımları topladı iyi oldugunu söyledi. 16 cant arac lastik secimim ne olmalı karda camurda kullanmak için. Ve araca uygun...