Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haklisiniz ama oyle iyi usta bulmaktA gercekten zor. Istanbul gibi sehirde yasiyorum. Suan kullandigim mercedesimi hangi servise goturduysem agzim yandi. Cokta kral paralar harcadim. Artik cogu isini kendim yapiyorum. En azindan ariza teşhisini kendim koyuyorum ustaya sadece sokturup...
Km konusunda cok takintili degilim. Suan kullandigim bir aracim 350 bin oldu. Cogu sifir araca degismem. Yeterki bakimli olsun.yan sanayi ve uydurmasyon islemler yapilmamis olsun.:)
Ikinci linktrki kadikoydeki arac guzel fazla kurcalanmamis duruyor.
Yapili aractada pek niyetim yok dogrusu. Genelde sehirde kullanacagm icin araca extra agirlik yuklemek mantikli degil. Arada sirada silede bahceme gidiyorum o kadar.
30 bin uzeri butcemi zorlar biraz. 30 bin araca. Ve 5 binde aracin masraflarina ayirdim. Olasi bir ariza veya noksanliklari icin. Bakalim suan beklemeye aldim. Guncel ilanlari takip ediyorum.
Birde isin tuhaf yani bu araclarin saticilari biran once arac gitsin derdinde nedense. :D
Bugun bakmaya gittigim aracta bayagi kotuydu. Motor acayip ufluyordu. Ve durdugu yeri aninda yaga boluyordu. Bayagi fazla kacagi vardi. Ön defransiyeldende ugultu geliyordu. ama bosluk yoktu. Teste ciktigimda arac 3 vitese gecmiyordu. Bayagi masrafi vardi. Hic ustaya bile baktirma geregi...
Evet bende aynen boyle yapicm. Ilk once kendim inceleyip duruma gore degerlendirecegim. Aklima yatan araci bir ustaya gosterecegim.bugun sultanbeylindeki stoc araca baktimda durumu cok kotuydu. Motor sanzuman yag icinde. Hortumlar falan perisan durumda. Bakimsiz oldugu her halinden belli. Sahibi...
Aynen bende oyle dusunuyorumm. Alip offroad yapmayacagim. Sadece şilede bahceme gidip gelirim.binek taksiylede gidebiliyorum ama jeeple baska olur tabi.gecen baktigim araclar bitikti ama o sesleri yinede insanin hosuna gidiyor. Bugun allah izin verirse iki araca daga bakacagim.bakalim nasip...
Cok tesskkur ederim verdiginiz bilgiler icin. Gecen bir kac arac baktim ama pek hosuma gitmediler. Masraflari coktu.yarin bu araca ve birde bunun biraz daha donanimsiz olani var. Stock arac diyebiliriz. On tampon falan yok.kaportasi falan daha iyi gozukuyor. Bunun bir sorunu yoksa bunu...
Benimde ilgimi cekti.uzerinde zaten 15 binlik extra var. Ilginc. Yarin gidip bakacagim. Bir kac arac bulduk. Gerci fiyatlar normal ama malum ilan sitesinde uctu gittiler. 30-40 a satilan theolar 80-100 bin olmus.
Experede gerek yok kendim herseyinden anlarim. Inceleyince belli olur. Benim tek...
Merhaba arkadaslar. Forumunaza yeni uye oldum.
Ismim orhan
Istanbul sancaktepede ikamet ediyorum
Suan kullanicisi oldugum araclar
Dacia 1,5 stepway ve
Mercedes s500 w220 kasa kodlu aracim var.
Bu hafta kafaya koydum zevk icin kullanabilecegim bir jeep 5.2 almakti. Ama biraz arastirinca olumsuz...