Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar. Yeni bir radyo amatörüyüm. Radyo Amatörlerinin birbiriyle iletişim kurarken yada röle ile bağlantı yaparken ne gibi kurallar vardır bana bahsedebilir misiniz. Bunun dışında radyo Amatörlerinin uyguladığı genel kurallardan, nezaket kurallarından bahseder misiniz. Şimdiden...
Teşekkür ederim Ahmet bey. Peki sadece röle ismini yazma gibi bir avantajı mı var frekans yüklemenin. Başka artıları var mıdır?
ASUS_Z012S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar. 2017 nin 2. Döneminde sınava girdim ve belgemi aldım. Buraya kadar herşey güzeldi. Ama şimdi iki cihaz aldım yurtdışından. Biri baofeng uv 82 diğeri baofeng mark TP iii
Bu cihazların yanında program kablosuda göndermişler. Ben tam olarak telsizleri kullanmaya hakim biri...