Arama sonuçlarınız

1. Mustafa kerimoğlu

Karavanla Balkanlar Ve Orta Avrupa Gezisi

Merhaba karavancılığa merak sardım ve bir çekme karavan aldım şu anda eksiklerini tamamlıyorum böyle bir tura katılmak isterim...
  2. Mustafa kerimoğlu

Eberspacher...

375 Caravelair karavanıma diesel ısıtıcı satın almak için sanayi ye gittim ve D 2 tipi almayı düşünmüştüm ancak yetermi yetmezmi diye kuşku da kaldım ve D4 satın aldım montajını çok haz duyarak yaptım ve yarın cihazı aldığım yere giderek yaptığım montajın kontrolünü yaptırıp çalıştıracağım...

3. Mustafa kerimoğlu

Karavan tabanı dış Cidarı

Karavan tabanı dış Cidarı
  4. Mustafa kerimoğlu

Yerli Üretim Karavan...

Karavan satin almaya karar verdim ve yerli üretim yapan bir firmaya gittim. Ürünün dış görünüşu neni oldukça cezbetmiş olması sonucu üreyici ile karavanın isteklerime cevap vermesi anlamında müzakereye girdim. En çok üzerinde dürduğum konu'150 A. 2 adet akü ve tavana güneş paneli, şasi arasına...

5. Mustafa kerimoğlu

Emekli" arıcılık, avcılık ve amatör belıkçılık uğraş alanlarım...

Emekli" arıcılık, avcılık ve amatör belıkçılık uğraş alanlarım...

6. Mustafa kerimoğlu

Karavan"

Denize olan tukunluğumun yanı sıra birde karavan merakımın oluşması sonucu kocaeli bölgesindeki karavan üreticilerini gezdim inceledim küçük bir hobi atölyemin olması ve bu itibarla biri daldırma galvenez diğeri komple paslanmaz 2 adet römork yapmış olmamın verdiği tecrübeleri dikkate aldığımda...
  7. Mustafa kerimoğlu

Örümcek...

Satın almış olduğum 2. El karavanımda 3 sistem dolabın gaz sistemi çalışmıyordu. Daha önce amonyaklı dolaplarla oldukça ilgilenmiş olmamın verdiği tecrübelerden faydalanarak gaz püskürtme deliği ile yanma noktası arasına küçücük bir örümceğin hava deliğinden girerek ağ ördüğü ve memeden çıkan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri