Arama sonuçlarınız

1. F

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Arkadaşlar sıfır arabalar çok pahalı, fiyatlar bu seviyede olduktan sonra ikinci el düşmez düşemez. Esas piyasayı yükselten sıfır araçlardır.

2. F

Tavsiyeleriniz Altın Değerinde

lada için en güzel söz şudur '' araziye kadar götürecek bir araç olursa,arazide en başarılı araçtır'' .bizimde vardı basit bir araç arızasından falan korkmayın,parça sıkıntısıda olmaz. ama o asfaltı yokmu 1 saat gidin başınız şişer rezalet.
  3. F

Grand Vitara 3 Kapı Tavsiyeleriniz

ben yeni modelini 2008 almaktan son anda vazgeçtim 2 kapı olunca malum aile... bahsettiğiniz koşullar içinde kesinlikle yeni derim ben.

4. F

İlk Araç Defender Mantıklı Mı?

sayın poba defender bir hevesle alınacak araç değil,hazır olmanız ve çok sevmeniz gerekir.bütçenizi yazarsanız amacınıza yönelik bir çok araç öneren çıkar.
  5. F

İlk Araç Defender Mantıklı Mı?

kesinlikle 2. seçenek...defender bir hevesle köpek alıp eve getirip sonra sokağa bırakmak zorunda kalan yurdum insanı gibi olursunuz. yüksek model bir araç alıp öyle başlayıp zaman içinde uzun vadede defender alıp almamaya karar vermelisiniz bence.

6. F

45-46 Bine Kadar 4x4 Ne Almalıyım ?

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

7. F

45-46 Bine Kadar 4x4 Ne Almalıyım ?

Bende aynı bütçe ve amaçlarla 4*4 düşünüyorum uzun zamandır. Aldığınızda ve sonraki deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu oluruz .Teşekkür ederim .
  8. F

4*2 Pi̇cup'a Defransi̇yel Ki̇li̇di̇ Uygulamasi

yaşadığım yerdeki en ünlü tamirciden aldım bu fiyatı,küçük çamurlarda kalmadan devam etmeyi umuyorum,henüz karar vermedim,teşekkürler.
  9. F

4*2 Pi̇cup'a Defransi̇yel Ki̇li̇di̇ Uygulamasi

merhaba arkadaşlar, benim nissan skystar 4*2 pikabım var. araçtan memnunum fakat en küçük çamurda bile kalıyor.arkasına ağırlık koyma seçeneğini geçersek,aklıma defransiyel kilidi takmak geldi. ustaya sordum takılır dedi.1500 tl miş. benim sorum şu; kullanan varmi,faydası ne kadar olur,aracın...

10. F

60 Bin Altı Küçük 4x4

terios

11. F

Off-road Için En Iyi Pick-up?

l200 son yıllarda en çok tercih edileni,türkiyede pazarın lideri.
  12. F

Land Rover Su Alma Sorunu

ozaman sorun başka yerden,kolay gelsin.

13. F

dökerken dikkat edin kanaldan taşırmayın birde eğilip sanrufun köşelerine dikkatli bakın gider delikleri görünür zaten.
  14. F

hayır aracın alt kısmına direklerin hizasına bakacaksınız su yere akıyormu diye ,eğer akmıyorsa gider tıkalıdır.
  15. F

4 köşesindede gideri olur sanrufun,arka 2 direğinde alt kısmına gelen yerden yere su akıyorsa sanruftan değil. zaten dikkatli bakarsanız sanrufun köşelerine gider deliklerini görürsünüz.

16. F

4 köşesindede gideri olur sanrufun,arka 2 direğinde alt kısmına gelen yerden yere su akıyorsa sanruftan değil. zaten dikkatli bakarsanız sanrufun köşelerine gider deliklerini görürsünüz.
  17. F

Sunroof un gideri tıkalıdır muhtemelen,aracın önünü yüksek bir yere durdurup çaydanlık tarzı bir şeyle sunroof un kanalına taşırmadan su döküp arka direğin alt kısmından yere akıntı varmı kontrol edin eğer yoksa gider tıkalıdır, sunroof tamircisine gidin.
  18. F

Sunroof un gideri tıkalıdır muhtemelen.

19. F

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

arkadaşlar bu aracı kullanan kişiler olarak sizlerin fikrini merak ediyorum. freelanderların çok sorunlu olduğu konusunda sürekli konuşmalara yakınmalara şahit oluyorum. kuzenime almaya niyetlendik bi ara ne onun ustası nede benim usta aman ha dedi. hatta benim ustayla konuşmaya gittiğimizde,bir...
  20. F

2019 Yılı Trafik Hız Limitleri Ve Yeni Ceza Tutarları.

güya hız sınırları artacaktı... mümkün mertebe yavaş gitmekten başka çare yok.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.