Arama sonuçlarınız

1. K

Facebook Kampçılık Ankara Grubu

Bir tane whatsapp grubu var zaten, isterseniz söyleyin. (Burada bahsi geçenden farklı sanırsam)

2. K

Antalyada Kamp Yapmayı Planlıyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum

İki ayrı çadır olacağı için, uygun fiyata bulma durumunda alabilirim. Tavsiyeniz için teşekkürler
  3. K

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ben asıl yazın doğru zaman olur sanıyordum. Bu sefer aşırı sıcak olur diyemi öyle dediniz? Acemiliğime verin. İyi günler. Birde çadır olarak o modeli önerme sebebinizi öğrenebilirmiyim? İyi günler dilerim.

4. K

O zamana kadar edinebildiğim bilgiyi edinmeme rağmen, çözüm bulamazsam dediğiniz gibi yaparak fazladan para ayarlayabilirim. Yinede bütçe büyük ihtimalle 800-1200 tl arasında olur. Önceden araştırıp, para biriktirmeye daha erken başlasaydım sanırım her şey daha kolay olabilirmiş.
  5. K

Yaz mevsiminde gideceğimiz için, çadır ve uyku tulumu gibi şeyleri, google üstünden aratınca karşımıza çıkan uygun fiyatlı ürünlerden almayı planlıyordum. Yani toplam 300 veya 400 tl karşılığında, işin uyku kısmı çözümlenmiş oluyor. Yinede aklıma gelmişken sormak isterim, o uygun fiyatlı...

6. K

İlk kez kampa gidecek birisi, bu rotada bir kız bir erkek gidebilirmi peki?(güvenlik açısından) Zaten tamamını gezmekten ziyade, yakın olan bölgeleri bulmak amacıyla kullanırım tahminimce. İyi günler dilerim.

7. K

Anyalya civarındaki kamp alanları vb. Dahil ise sipariş verebilirim. Sadece reklam amaçlımı paylaştığınızı yoksa sorumun cevapları burada olduğu içinmi paylaştığınızı sorabilirmiyim? İyi günler dilerim.
  8. K

Merhabalar. Yaz sezonunda (06/20-08-01) arası gibi antalyada kamp yapmayı planlıyorum. Hiç kamp tecrübesi olmayan birisi olarak, sizlere bazı sorularım olacak. İlk olarak, o zamana kadar elimde ortalama 1000 lira olacak ve bu parayı kamp eşyaları dahil, iki kişi kullanacağız.(çadırdan başlayıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri