Arama sonuçlarınız

1. Y

95 Model Blazer Acil .

Değerli forum sakinleri bir heves uğruna aldığım ve severek bindiğim Blazer ımı yurtdışına çıkacağım için satıyorum .Çalışmayan aksamı yoktur. Arazisi aktif ve yağları 17 eylülde değişmiştir .araç her ne kadar ağır off road aracı olmasa da aksesuar olarak donanımlıdır . 12000 lb sentetik halatlı...

2. Y

97 Model 5.2 Alacağım!!

Ustadlar merhaba. 97 Model 2 tane 5.2 gc buldum. Forumu uzun suredir takip ediyorum araştırıyorum bu aracı . Kafamda bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim : 1) aracların birisi 280 bin km. Gemisini bilmiyorum . Bakımları vs. Belli degil. Arka koltuklar dikilmiş 2) diğer aracın km 340...
  3. Y

Satılık 1996 Grandcherokee 5.2 Değişensiz Orjinal

Sattınız mı aracı

4. Y

Satilik 2004 Landrover Discovery

Abi fiyat ne acaba. Hayırlı satışlar
  5. Y

Tavsİye

degerli forum Üyeleri. Forumu uzun zamandır disaridan takıp ediyordum. Gecen GUN Üye oldum. Arazi araçları hep dikkatimi cekmıstır. Sonunda bende almaya karar verdım. Fakat bır turlu karar veremiyorum. 40 bin e kadar butcem var. Ayda 1000 km yakın yol yapıyorum sehir içi-sehırdısı. Balık ve av...

6. Y

Ilk Sahibinden 1994 4ranner 3.0 V6 Otomatik Lpg Li

Hocam fiyat nedir

7. Y

Alinik 4x4

Değerli arkadaşlar kars 'ta yaşıyorum.yilin çoğu zamanı kar var.bir okadar da çamur oluyor gittiğim yerlerde .çoluk çocuk da var tabi.yilda 5 bin km uzun yol , haftada da 200 km avcılık,balıkçılık vs .için yol yapıyorum.suzuki xl-7 gibi biraz bagaj hacmi fazla ve arazi vitesi olan bir araç...
  8. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Adim yunus.kars 'ta çalışıyorum.memurum.su anda mercedes c 200 classic kullanıyorum fakat en kısa zamanda satıp bir 4x4 alicam.herkese iyi forumlar.
  9. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar. Adim yunus.kars 'ta çalışıyorum.memurum.su anda mercedes c 200 classic kullanıyorum fakat en kısa zamanda satıp bir 4x4 alicam.herkese iyi forumlar.

10. Y

Abim merhabalar.xl 7 almak istiyorum.fakat bulduğum araçlar 200 bin km üzeri.sorun yaşar miyim sizce

Abim merhabalar.xl 7 almak istiyorum.fakat bulduğum araçlar 200 bin km üzeri.sorun yaşar miyim sizce

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.