Arama sonuçlarınız

1. Safariav

2008 Xtrail 2.0 Dci

Teşekkür ederim umarım sorunsuz bir şekilde binmek nasip olur iyi akşamlar sağlıcakla kalın.

2. Safariav

2008 Xtrail 2.0 Dci

Amacım off road değil sadece daha önce bahsettim aktiviteler av ve ufak kamp etkinlikleri bahsi geçen konuda arkadaş aynen şunu diyor su geçişlerim öyle yarım metre falan değil sadece tekerin yarısına gelebilecek sulardan geçtim diyor birde o araç biraz daha eski model bunu söylememde fayda var...
  3. Safariav

2008 Xtrail 2.0 Dci

Selam değerli bilgiler için teşekkür ederim.Daha önceki forumlarda bu araçlarda su geçişleri ve arzi şartlarında ön tekerlerin rulmanlarında çok sorun yaşandığını yazmışlar bu doğrumudur?

4. Safariav

2008 Xtrail 2.0 Dci

Nasip olursa 2008 xrtail 2.0dcı almayı düşünüyorum bu konuda ciddi anlanma bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum yardımcı olurmusunuz genel kullanım amacım av ve doğa olarak düşünüyor tabi ara sırada asvalt tabiki☺️ Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.
  5. Safariav

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar 2010 model xtrail almayı düşünüyorum en çok takıldığım kısım motoru, bu arada benzili almayı düşünüyorum lakin nissanın kendi motoru mu yoksa renault motorumu bunu öğrenemedim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR