Arama sonuçlarınız

1. O

Usta Önerisi Ve Fiyatlandırma !!!

Selamlar, 97 zj ile aranızdayım. Dün aracı istanbulda bir ustaya götürdüm. Orasına burasına bak usta bana masraf çıkart dedim. Akşam aradıklarında yaklaşık 2 sayfalık bir liste çıktığını söyledi. Yarın yanına gidip maliyetleri öğreneceğim. Sormak istediğim şey ise farklı ustalarda çok uçuk fiyat...

2. O

Tercih Meselesi

1997 Jeep Grand Cherokee 5.2 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 522286963 Arkadaşlar bilen duyan varmı araç nasıl ?
  3. O

Tercih Meselesi

Selamlar, Varmı şöyle temiz zj önerisi 96 ve üzeri :)

4. O

Tercih Meselesi

Teşekkürler yanıt için çalışmalar devam ediyor :)
  5. O

Tercih Meselesi

Evet bu aracı da gördüm tanıdıkmıdır ?

6. O

Tercih Meselesi

1996 Jeep Grand Cherokee 5.2 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 518871067 Mesela araç temiz duruyor fiyatta gayet makul ama nedir acaba

7. O

Tercih Meselesi

Evet bütçe olarak farklı araçlar, fakat ucuz mal alacak kadar zengin değilim lafı tam burda devreye giriyor işte. Demek istediğim şu yapılı araçlarında araziye girip girmediği belli olmuyor ilana yazmışlar zevk için yapıldı yok şöyle yok böyle. Ama kimse dürüst davranmıyor maalesef. Forumda da...
  8. O

Tercih Meselesi

Merhabalar arkadaşlar, Bende uzun zamandır bu zehire damarımdan zerk edilmişçesine maruz kaldım. Ama malum kafalar karışık. Birçok bilgi var ve birçoğu da bilgi kirliliğine yol açmakta. Amaç 5.2 zj veyahut 4.7 wj kasa bir canavar edinmek. Fakat dediğim gibi çok bilgi var ve kafalar karışık...
  9. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar herkese. Ben İstanbuldan Onur Erkan. Bir süredir forumu takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla gayet bilgili arkadaşlar var bende nacizane off road meraklısı olarak buradan edineceğim bilgilerin de ışığıyla bir araç sahibi olma düşüncesindeyim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri