Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun farkındayım fakat zaten bunların arasından bütçemi en az zorlayacak olandı sorum. Sanayi konusuna gelince , otomotiv mühendisliği öğrencisiyim tecrübe edinmek ve ustalarla tanışmak beni mutlu eder.
Evet ustalarım, abilerim, kardeşlerim..
İkinci konum ve artık araba almaya çok yaklaştım. İlk arabam ve uzun süre yoldaşım olacak bir araç almam gerekiyor yani seçimimi çok iyi yapmam gerekiyor. Kafamda hiç soru işareti kalmaması adına bilginize danışmaya ihtiyacım var. Pişman etmez bu...
teşekürler usta ama samurayın uzun yol gibi bi kabiliyeti yada şehir içinde kullanılma olasılığı pek yok diyolar hatta 2. araç olmayacaksa samuraydan kaçının diyorlar eğer bu doğru değilse tecrübelerini anlatabilirmisin yada hangi yıl samuraylara bakmamı önerirsin ? Teşekürler şimdiden, bi...
Vitara öneriliyor evet ona da bakacağım ama jimny de lpg ile kullanacağım için bir sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm. Cebimi zorlayacaksa zaten hayal demektir ama 25 26 civarı 2004 görüyorum sahibinden com da. Çok güzel araba ama değil mi :)) keyfi yeter ya .
Aziz hocam, yaşar hocam teşekürler.
Yaşar hocam bi deri bi kemik sayılırım :smiley:) galiba kullanıyorsunuz siz jimny , bi sorum olacak 2004 model bir araç buldum ucuza çok mu eski bi model hani motorda şu iyileştirmeleri eksik diyebilceğimiz bi şey olurmu modeller arasında ? Bir de alırken...
Vitaralar yakıt tüketimi bakımından jimny e göre daha pahalı diye biliyorum. Ek olarak daha yüksek hacimli bi motoru olmasına rağmen jimny'nin tozunu yutuyor arazide ( videoların yalancısıyım kesinkonuştuğuma bakma :))
Bu arada teşekürler aziz abi
Şu sıralar suzuki jimny kafamı çok karıştırıyor. Gerçekten güzel araç fakat dediğiniz gibi uzun yolda ne yapabileceğini bilmiyorum biraz daha araştıracağım teşekürler
hocam çok teşekürler lpg li kullanırım sakıncası yok ama nivalar uzun yola gelemiyo boğuluyo diyorlar o nedenle nivadan uzaklaştım. Sizin bi bilginiz varmı bu konuda acaba ?
Edit: bu arada duster kullandınızmı / memnun kaldınızmı
Merhaba ben ege ayhan. 18 yaşındayım ve tam bir doğa aşığıyım. Foruma bayıldım tam kbenim kafamda olan bir sürü insan gördüm ve sonunda kayıt olup ilk konumu açtım. Off road sayfasında "öğrenciye uygun arazi aracı . Üstadlar yardım" adlı konumda tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim :)...
Merhaba sayın gezenbilir üyeleri.
Buradaki çoğu kişi gibi bende doğa aşığı biriyim. Yaşım 18 üniversiteye yeni başladım otostopla gezmeye bayılırım fakat artık yavaştan beni insanların götüremediği yerlere çıkmak , 2. Bir evim niyetinde yoldaşım olacak bir araç istiyorum. Çok okudum formu fakat...