Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vize yeni yapıldı
Motor yeni yapıldı
Şanzıman bakımı yeni yapıldı saat gibi
Bütün lpg tertibatı değişti (enjeksiyon,tank,boruları)
Üst salıncaklar değişti(16/06/2021)
Lastikler sıfır 30/9.5/15 MT
Ön arka fren sistemi komple sıfır kampanasına kadar
Geri vites müşürü bile değişti
5 cm spacer...
usta merhaba,şimdi nasip olursa bir aracımız olucak 2003 3.7 cherokee renegade modeli aracı size getiricem almadan kontrol ve değişmesi gereken ufak parçaların olduğunu söyledi satıcı arkadaş yardımcı olur musunuz?
Gerçekten aklımda soru işareti yok bu araca güvenim çok fazla bu dediğiniz işlemleri otomopar da yaptırıcam istanbulda maslak ve bostancı da sizin bildiğiniz yada bu adam bu işin ehlidir dediğiniz bir yer var mı? Teşekkür ederim bu arada
merhaba hocam değerli bilgiler için çok sağolun,peki bu egzozlarla muayeneden geçiyor mu araç yoksa her muayeneden önce söküp taktırıyormuyuz? ve polisler sıkıntı yaratıyor mu
arkadaşlar ilanda ki araç alınır mı?sizce temiz mi tabiki de ustaya göstericem ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum
2003 Jeep Cherokee 3.7 53.250 TL Sahibinden satılık ikinci el - 738455857
Aslında amacım off road değil şehirlerarası ve haftasonları aile ile pikniğe gidildiğinde dağ yolu olursa zorlamadan gitsin bana sorun çıkarmasın hepsi bu ve karar verdim GC 2001-2004 4.7 modelini çok beğendim almayı düşünüyorum hayırlısıyla
Yakıt sorunu değil alıcsk olduğum araçta sadece parçaları pahalı olmayan ve ulaşabileceğim bir araç lütfen. Bu arada kalbimde hep grand cherokee 2.7 crd ve 4.7 v8 var ama yaş itibariyle alamıyorum sorun çıkartma konusunda içimde hep bi düşünce oluşuyor