Arama sonuçlarınız

1. P

Sahİbİnden Temİz 1998 Model P38

Aşağıda linki olan ilandaki aracım satılıktır. Düşünen forum üyeleri varsa gerekli indirimi yapacağım. Bilginize... SAHİBİNDEN TEMİZ 4.6 HSE İlan No: 538165307 1998 Land Rover Range Rover 4.6 HSE 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 538165307

2. P

Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği veTakas

Elinde 98 model p38 e uyumlu şanzıman olan var mı?
  3. P

Acİl Yardim Beklİyorum P38 Otomatİk Şanziman Hakkinda

İyi günler değerli forum üyleri, geçtiğimiz gün 1998 model p38 aracımla şehir içinde, 3. viteste yaklaşık 60 km/h hızla seyir halindeyken bir anda vites boşaldı, aracı hemen sağa çektim. sıra ile D, R, 1, 2 ve 3 e aldım vitesi ancak gaza bastığımda araçta herhangi bir hareket olmadı. akabinde...

4. P

Range Rover P38 Yakit Tüketİmİ (lpg)

İyi günler değerli forum üyeleri. 1998 model 4.6 hse p38 sahibiyim. forumdaki diğer yorumları da baz alarak; aracımdaki buji, buji kabloları, hava filtresi, yağ, yağ filtresi ve lpg enjektörlerini sıfırları ile değiştirdim. araçta ortalama (genelde uzun yol hatta) 90 kuruş yakmakta lpgde.(lpg'yi...
  5. P

Ranger Rover HSE 4.6

İyi günler değerli forum üyeleri. 1998 model 4.6 hse p38 sahibiyim. yukarıda yer alan yorumları da baz alarak; aracımdaki buji, buji kabloları, hava filtresi, yağ, yağ filtresi ve lpg enjektörlerini sıfırları ile değiştirdim. araçta ortalama (genelde uzun yol hatta) 90 kuruş yakmakta lpgde. Bu...

6. P

30LT/100 km yakıt tüketimi

İyi günler değerli forum üyeleri. 1998 model 4.6 hse p38 sahibiyim. yukarıda yer alan yorumları da baz alarak; aracımdaki buji, buji kabloları, hava filtresi, yağ, yağ filtresi ve lpg enjektörlerini sıfırları ile değiştirdim. araçta ortalama (genelde uzun yol hatta) 90 kuruş yakmakta lpgde. Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri