Arama sonuçlarınız

1. Seref Goren

Jimny 2016 Lastik Seçimi

Yakıtta çok artmaz başka bir sıkıntıda olmaz. Kullandığınız kasada bu ebatlar sınır zaten. Daha büyük lastik takacaksanız yükseltme kiti şart. SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Seref Goren

Jimny 2016 Lastik Seçimi

Bfg AT olması lazım 215/75/15 olur aracınıza diye düşünüyorum. SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Tamamdır erdal bey iletişime geçeceğim sizinle. SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Selamlar erdal bey bende belgrad ormanına çok yakınım kemerburgaz da oturuyorum. İletişim bilgilerinizi verirseniz beraber bir program yapabiliriz sevgiler. SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Bodruma gidip geldim 4 ay içinde. Dediğiniz gibi sallantı tespit edildi uyarısı bende alıyorum ara sıra herhalde yazılımla düzelir. Araç şehir içi ve arazi kullanmına uygun bir araç. Uzun yolda yokuş olduğu zaman vites küçültüyor çok bağırmaya başlıyor en olumsuz yanı o. Onun dışında bir sorun...

6. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Jimny olmuş 353.000 TL [emoji1787] SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Arkadaşlar ekimden beri yeni jimny kullanıyorum sorularınızı yanıtlayabilirim. Lastik olarak 235/75/15 BFgoodrich AT kullanıyorum. 110-120km arası gayet güzel gidiyor. Arazi performansı LSD olmasından dolayı eski kasa jimny den çok daha iyi. SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Hayırlı olsun asal daki mavi olan mı yoksa diğer siyah olanı mı aldınız? Güle güle kullanın.. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Evet herkese selamlar, Bugün itibari ile jimnyden vazgeçmiş bulunuyorum onun yerine countryman all4 aldım. Çok iyi fiyat yaptılar borusanda dayanamayıp aldım. Jimny gerçekten pahalı ve 4 ileri vitesle turbosuz motor asfaltta kriz geçirteceğinden vazgeçtim. Aşağıda ki aracın gri üstü siyahını...

10. Seref Goren

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Selamlar Adria bayisi var burada neden arkadaşınız tam yerinden getirdi acaba? Fiyat olarak daha mı ucuza geldi? Merakımı mazur görün lütfen.. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Asal dan aldığım bilgiye göre bu fiyata ötv indirimi yansıtılmamış. Yani ocaktan sonrada 150 bin civarında olacak herhalde. Aksi halde 170 üstü rakamlara hastası bile almaz diye düşünüyorum. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Asal da ki jimny. Çok şeker bir araç ama satılmış bile. Ocağı bekleyeceğiz yada şubat diyorlar... SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Eski jimnyde ki gibi arazi vitesi var. 2H 4H ve 4L. All grip pro ise sadece jimny de mevcut diğer vitaralar allgrip diye adlandırılıyor. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

Bugün gidip canlı gördüm çok beğendim. Fiyat pahalı olsa da değer diye düşünüyorum.. SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Seref Goren

Yeni Jimny 2018-2019

130 Bin TL gibi olacak deniyor bayii de. Gelecekti güya ama aralığa attı dediler. ÖTV indirimine yetişmeyecek büyük ihtimal. En dolusu 140 ları geçer diye düşünüyorum...

16. Seref Goren

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

Carpentoyu gidip uerinde inveledim resimlerden daha güzel ve çok kullanışlı. 55bin TL gibi fiyatı var kullanılan her malzeme ithal. O1 belgesine baş vurmuşlardı alacaklarmış belki almışlardır. Şöyle bir durum var yurt dışına çıkabiliyorsunuz bu karavan ile çünkü avrupaya ihrac ediliyor ve...
  17. Seref Goren

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Seref Goren

Birde capento karavana bakın yerli ama kullanılan malzemeler ithal ve gerçekten süper. Ortiz vs çok kötü hele birde güney karavan var çadırda kalsan bin kat iyi :)) SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. Seref Goren

Her Yönü Ile Güney Karavan ..gerçek 01 Belgelİ-750 Kg.

Bence bu tarz bir karavan! almaktansa araç üstü çadır yada kamp römorku almak daha mantıklı. Gerçekten merdiven altı üretim gibi duruyor. Tabii fiyatını bilmiyorum ama 10-15k civarı ise alınılabilir tabi. Bu arada karavanıyla hava atanı hiç görmedim, karavanla hava atılıyor mu :D Neticede 18...
  20. Seref Goren

Carpendo Karavan

Tek kelime ile MÜKEMMEL ! Bakmadığım karavan, araştırmadığım model kalmadı. Adria dan hobby e, hymer den caraone a, fendt, tabbert, t@b daha onlarcası. Yani az çok şase mobilya kalitesi kaplamalar ve kullanılan markalar hakkında bilgi sahibiyim. Bu fiyata bu dizayn kesinlikle bedava! Kur la 8k...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR