Arama sonuçlarınız

1. Black Ghost

1994 Cherokee 5.2 Klima Kompresörü Ses Çıkartıyor Yardım Lütfen

Araç soğukken çalıştırmadan önce V kayışına silikon sprey sıkıp , eğer yoksa suyla ıslatıp öyle çalıştırın ses kesiliyor ise arıza kayıştan olabilir. Ses kesilmiyor ise o zaman klima kompresörünü söküp tamir etmek gerekir

2. Black Ghost

Cherokee Akü Ve Sunroof Sorunu

Haklısınız bende şehirdeki bazı insanların vurdumduymaz olmalarından bahsetmek istemiştim
  3. Black Ghost

Cherokee Akü Ve Sunroof Sorunu

İnsanlık öldü tabii ki de bu tür akü takviye işlerinde akülerinin biteceğini sanıyolar. Bazılarıda uğraşmak istemiyor oysaki birgün kendilerde bu duruma düştüklerinde yardım istemeye yüzleri olacak mı acaba

4. Black Ghost

Gc 2.7 Mi 4.7 Mi Alayım Kararsızım

Eğer İstanbul’dan araç alacak olursanız ekspertize gerek yok Davut usta baksın yeterli
  5. Black Ghost

Siz olaya ciddi yaklaşıyorsunuz dediğiniz kriterler de bir araç bulursanız ve eğer İstanbul’da Jeep garaj Davut ustaya gösterebilirseniz iyi bir seçim yapmış olursunuz. Güzel bir araba bulmanızı ümit ediyorum

6. Black Ghost

Bence bu işe hiç bulaşma yazık edersin elindeki arabaya. Bende aynı sevdayla 35000 km deki arabamı satıp 2.7 GC aldım aldığım araçta bir çok arıza çıktı birsürü para ve emek harcadım haa pişmanmıyım değilim en azından Jeep zevkini yaşadım. Gerisi sana kalmış. Çok bakımlı olmak şartıyla 4.7 veya...

7. Black Ghost

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

Ben kendi aracıma sıfır motor bile yaptırmıştım hiç parça sorunu olmadı biraz pahalıya maloldu ama neticede Mercedes parçaları zaten pahalı ve kaliteli
  8. Black Ghost

3.7'yi Satıp 2.7 Veya 3.0 Dizel Almak

Parça sorun olmuyor bende 5 yıl 2.7 kullandım sıkıntı çekmedim yalnızca biraz pahalı birde iyi usta şart
  9. Black Ghost

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın Allah tekerini düz bastırsın

10. Black Ghost

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Caydırıcı olmasın ama ucuz yollu Cherokee sizi üzer mutlu olmak içinde ayrıntılı incelenmiş iyi bir ustaya gösterilmiş temiz hırpalanmamış bir araç bulmanız gerekiyor sadece naçizane fikrimi söyledim

11. Black Ghost

2000-2004 Wj Veya 1996-1998 5.2 Zj Aranıyor

35000 km olucaktı yanlış yazmışım

12. Black Ghost

Ben de 350000 km deki aracımı satıp eski araç aldım bunları kullanmak zevklidir kaldı ki aldığınız araba tanıdık bir arkadaşımızdan derli toplu düzgün bir araç Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
  13. Black Ghost

Çok düzgün bir araç almışsın güle güle kullan

14. Black Ghost

Hangi Suv Aracı Almalıyım ? 60-70 Bi̇n Tl Bütçe

Geç mi kaldım bilmiyorum mesajınızı yeni okudum bence size en uygun araç grand Cherokee wj 2.7 crd aradığınız her şey bu araçta var . Parça bulmak sıkıntı değil yalnızca biraz pahalı. Ben 3 yıl önce aldım çok memnunum beklentilerimi fazlası ile karşılıyor. Yalnız size tavsiyem iyice araştırmadan...
  15. Black Ghost

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Hayırlı olsun güle güle kullanın Allah tekerini düz bastırsın

16. Black Ghost

Hayırlısı olsun güle güle kullan Allah tekerini düz bastırsın
  17. Black Ghost

Birde direksiyon amortisörü çok farkettiriyor değişmeden önce bozuk yolda dalma yapıyordu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri