Arama sonuçlarınız

1. K

Yarın 1990 Vitara Almaya Istanbula Gidiyorum

Parça fiyatlarını öğrenmem iyi oldu evet tofaş motoru takanlar bile var :-) inşallah bir süre sonra bütçeme uygun birşey bulurum bende :-)

2. K

Cevabınız için teşekkürler.Aslında samurai almayı planlıyordum hatta birtanesiyle anlaşmak üzereydik bakmaya gidecektim araç satıldı nasip olmadı sonra da bedelli askerlik çıkınca parayı oraya yatırdım.Bir süre erteledim ama ilanlara falan sürekli göz atıyorum :-) samurai gibi hardtoplu olsa...
  3. K

Aracınız hayırlı olsun hardtopu söküp takması zormu bir de ses ısı yalıtımında nasıl?Bir de fiyat olarak ne kadara aldınız :-)

4. K

Samurai Almayı Düşünüyorum

1992 Suzuki SJ Samurai 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 551279790 Mesela böyle bir araç alsam motor masrafı en fazla ne olabilit
  5. K

Samurai Almayı Düşünüyorum

Herkese merhaba foruma tecrübelerinizden faydalanmak için yeni üye oldum.Muğla Akyaka da yaşıyorum amacım off road değil akyakanın ve marmarisin koylarını gezmek maksadıyla motorsiklet niyetine tabiri caizse püfür püfür dolaşmak için :-) samurai mi alsam diye düşünmeye başladım.Halihazırda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri