Arama sonuçlarınız

1. E

Alkoven

Öncelikle merhaba. Benim bir sorum var. Sahibinden.com'da birkaç kez görmüştüm. Araç hariç sadece alkoven satıyorlar. Ben bunu alıp kendi aracıma taktırabilir miyim?

2. E

Karavanda Su Sıkıntısı

Arkadaşlar bir sorum olacak. bazı arkadaşlar su tankını aracın altına koyuyor. Bunu eleştirmek için söylemiyorum. ama o su tankı donmuyormu? mesela ben (Allah nasip ederse) genellikle boluda kullanıcam. orda sık sık sıcaklık 0 derecenin altına düşer. beni aydınlatırsanız sevinirim
  3. E

Volkswagen Yüksek Tavan T4'ün Iç Ölçüleri

Yüksek Tavan t4 ün iç ölçülerini verebililmisin

4. E

Kapı Açmak Alkoven Midir?

Ben arabanın orijinal kapısını kapatıp başka bir yerden kapı açmak istiyorum. Bunu ruhsata işletmeme ve ya bir firmaya yaptırmama gerek var mı?
  5. E

Pickup'a Alkoven Yapılabilir Mi?

Video: https://www.youtube.com/watch?v=j9XnaHLGr8Q şu viedodaki alkovenli pikapı yapmak yasal mı? ne gibi süreç var?

6. E

Araç Ile Ilgili Soru

İyi günler. Yeniyim. 2.5 motorlu 2005 model civarı bir Transporterin şasesini uzatıp arka kasayı yükseltip ve genişletip karavan olarak kullanmak istiyorum. Bununla ilgili birkaç sorum var: 1) Şaseyi iki kişilik bir yatak boyutunda uzatmak istiyorum. Bu olabilir mi? Kulanımda bir sıkıntısı olur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR