Arama sonuçlarınız

1. ozgurozgun

L200 4x4 Arazi Vites Kolu Fiber Değişiminden Sonraki Ses

Doğru Atilla abi aynen o şekilde Ama o lastik parçanın çıkmış halini bulamadım ki Başka bir çataldan sökmek istesek bi transfer kutusunun dağınık çatalın dışarıda elde olması lazım üstten pim çok ince alta geçip geçmediğini bilmiyorum pim e vurunca öbür taraftan çıkar mı bilmiyorum.. Lastik...

2. ozgurozgun

Var hocam fotolarda paylaştım Çatalın içinde sağ tarafta ki yastıklama yapan kauçuk lastik bir parça ama sağ sol boşluk alır diye düşünüyorum o parçanın ileri geri boşluğu alacağını sanmıyorum zaten değince ses yapıyor.. Çatalı çıkartmadan takması zor bir yerde ve bağlantıda
  3. ozgurozgun

Arazi vites kolunun girdiği çatalın içinde sağ yanında plastik parça olması gerekiyor buraya kadar tamam hocam yalnız o parça sağ taraftan yastıklama yapıp vitesin sağ sol boşluğunu alıyor diye düşünüyorum, bende sağa sola değdiği zamanda bir ses var ama vites özellikle çatala ileri geri değdiği...

4. ozgurozgun

Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi?

Yağmurlu havalarda yada zemin e güvenmediğim yerlerde hatta kumsalda bile 4H kullanıyorum yakıtta artış değil tam tersine düşüş gözlemledim.. Aks iç kafaları bozulmuş olabilir sizin.. daha önce bende de düz yolda biraz ama rampa yukarı gürültülü bir katırdama sesi vardı aksları değiştirdim...
  5. ozgurozgun

Yeni L200 Üstadlara Bir Kaç Soru

Kimse cevap yazmamış, Aracınız superselect ise 2H 4H 100km altında hareket halinde ilken geçişler yapılabilir 4HLC ve 4LLC durup vites boşta ilken yapılabilir..

6. ozgurozgun

Doğrudur.. ama orjinalinde orada burç vs bir parça yok, uydur kaydır bir burç yerine titreşimle birlikte vites koluna gelen sesin kaynağını bulmayı tercih ederim.. çatala gelen milleri aralarında ki sekmanlerı vs kontrol edeceğim transfer kutusunu indirip

7. ozgurozgun

Denemiştim hocam kauçuklu bir malzeme idi vites kolunun alt kısmına sıkı sıkıya oturtmuştum toplamadan 3-5 kere vites değiştirdim ve patladığını gördüm.. Mecburen bir baskı oluşuyor vites değişimlerinde ve malzeme yırtılıyor.. Hareket edip Sesi dinlemedim ama muhtemelen büyük ölçüde...
  8. ozgurozgun

Satılık 18” Jant Takım 6x139.7

Satılık 18” Jant takım 6x139.7 Kombat marka made in brasil Mitsubishi L200 aracımda 15 jant kullandığım içim boşa çıkmıştır.. 1200₺
  9. ozgurozgun

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam arkadaşlar özgür ben.. 1975 doğumlu sinema televizyon sektöründe çalışan, offroad donanımlı L200 araç kullanan doğa kamp ve offroad tutkunu amatör telsizci..

10. ozgurozgun

Selam Arkadaşlar L200 4x4 superselect 2007 model aracımda daha önce arazi vites kolunun altında ki fiber kırılmıştı ve 4LLC ye geçmiyordu, bir yerden sadece fiberi temin edip vites kolunu kesip fiberi yenilemiş ve yerine takmıştık.. herşey yolundaydı 3-5 ay bu şekilde kullandım sağa sola biraz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR