Arama sonuçlarınız

1. G

2 Cocuklu Aile Yol Ve Kamp Araci Tavsiyesi

yardimlariniz icin cok tesekkurederim araclar icinde netlik kazananlari sizlerlede paylasacagim

2. G

zirai sulama isiyle ugrasiyorum yilda 20 km yapiyorum bazende geciyor hem is hem aile icinde kullanilacak bir arac olmasi lazim aslinda model yili yukselirse rakamda cikar 100-120 binlere min 3 yil binilecek
  3. G

merhabalar 50 bin min 75-80 bin max olarak corcocukle dag bayir gezmeleri ayni zamanda da sehir ici kullanilacak otomatik 4x4 onerilerine ihtiyacim var yardimci olurmusunuz k9nulari oku oku akl8m cok karisti

4. G

Gv1.6 Mi Gv2.0 Mi

selamin aleykum herkese suzuki grand vitaralara bakiyorum jimnylerede ama ufak oldugu icin sigamama korkusu var esas ogrenmek istedigim 1.6 motor GV ler arazide yetiyormu insana ailecek gidilecek kamplarda vs illaki ufaktefek camura kar a girilir cikilir... yoksa 2.0 mi bulmak makbul olur acaba...
  5. G

Galloper 3.0 V6 Pisman Edermi

merhabalar su siralar uygun fiyatli arazi araclari bakiyorum hem is icin hem arazide kamp vs yapmak amacli karda camurda gezinti galloperler hem genis ferah hemde guclu araclar acaba yedek parcada problem yasarmiyim problemlimi olur 30-40 bin butceye var interlette amacim uzun sureli kullanim...

6. G

3.3 Pathfinder Alinirmi

peki nelerine dikkat etmeliyiz alirken parca problemi cok olurmu bulamama gibi bir durum birde ben alanya da yasiyorum buralarda uatasi da yok

7. G

Vitara Mi?jimny Mi

herkese selamlar 2.arac olarak hem is geregi arazide hemde dagda bayirda kamp a giderken kullanabilecegim zaman zaman esim ve oglumlada kamp yapacagim... aklimdaki tek cozum suzuki aslinda buyuk motorlu araclari seviyorum fakat vergiler yakit insani negatif etkiliyor uygun otomatik...
  8. G

3.3 Pathfinder Alinirmi

merhabalar isim geregi hafif arazide siklikla dolasiyorum kamp doga gezileri ilede sosyal olarak ilgileniyorum deniz kum gunes yerine dag bayir gol sevenlerdenim agir offroad ile isim yok... 1998-2000 3.3 alinirmi keyif verirmi yoksa sanayi ile kardes mi oluruz. lutfen bilgilerinizi esirgemeyin...
  9. G

Duster Tavsiye

herkese iyi aksamlar arac hakkindaki fikirlerinizi almak ve daha fazla bilgi edinmek icin tavsiyelerinize ihtiyacim var sevgili duster severler cok uzun zamandir aklimda 50-60 bin tl bandinda eski bir 4x4almak vardi gc 2.7 land disco td5 gibi ama yasindan dolayi cikaracagi masraflardan tedirgin...

10. G

Selamlar

merhaba 2.7 inc yukseltme aracin virajlarda vs dengesini nekadar etkiler yada etkilermi acaba

11. G

Discovery Ll 2.5td Hse Ve Hs Modelleri Donanim Farki Nedir

aslinda kafam hala karisik araci aldiktan sonra 5000 tl masrafa okeyim haliyle eski araclar ama sansa olurya cikarda olay boka sararmi masraf yonunden diye bi yandan da kaliteli buyuk arazi araci hevesim var olaylar buyuk
  12. G

yani aralarindaki fiyat farkina degecek ozellikleri yok anladigim kadariyla teknik donanimlari standart ise sadece deri ve elektrikli koltuk icin hse tercih edilmez... tabi birde olmusken en full modeli olsun mantigi mevcut

13. G

selamin aleykum discovery 2 alma arefesinde olarak hse ve hs modelleri farki nedir tam bilgi alabilirmiyim diye yaziyorum benim bildigim *elektrikli koltuk *muzik sistrmi harman cardon degil *koltuklar tam deri degil baska bir fark varmi dir birde bu viraj denge kontrol sistemi disco 2 lerin...
  14. G

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

sanirim denemeden bilemeyecegiz nasil olacak tecrube etmek gerek artik sansta ne varsa diyerek gorecegiz... bu kafa karisiklogi baska sekilde goderilmeyecek bilgiler icin cok tesekkurederim
  15. G

arac guzelmis masallahi var. bakim.masrafi derken maliyeti fazla olan nedir rutin bakimda

16. G

td 5 in gideri biraz daha mi yuksek ozaman aldiktan sonra illaki masraf yapilir yavas yavas sonucta 16-17 yasindaki araclar bunlar oyle bir yorumlar gordum ki forumda td 5 hakkinda 20-25 bin masraflar havada ucusuyor gozum korktu o yuzden
  17. G

merhabalar bende 2 arac arasinda mukemmel kararsizliklar yasiyorum bir 2.7 gc birde discovery 2.5td agir offroad ile isim yok ama ufaktwfek kar camur yayla gezi severim disco buyuk masraflar cikarir temizini bulmak zor diyor herkes forumda 2.7 deki sansim nedir acaba butce 45-50 civari...
  18. G

2003 Cherokee 2.7 Crd Mi Discoveri Ll 2.5 Td Mi

merhabalar son zamanda 2 arac arasinda kaldim Alanyaliyim hem sehir hem yayla ufak piknikler vs icin hangisi daha cazip olur 2002-2003 grand cherokee 2.7 mi discovery ll 2.5 td mi degerli gezenbilir uyeleri fikirlerinizi alabilirmiyim

19. G

Otomatik Hafif Arazi Icin 4×4 Yardim

tesekkurederim daha ustada arastiracagim alanyada lan rover ustalari var evet bildigim ama diger araclar icin pathfinder pajero frontera bu tip araclar hosuma gidiyor evet ama xtrail santafe de idare eder gibi kafam karisik butce olarak 40 bin harici cikacak ortalama masraflar bakim kasko vs...
  20. G

Otomatik Hafif Arazi Icin 4×4 Yardim

x trail ve santafe mantikli gorunuyor pajero pathfinder terrona gibi hafif ustunde modifikasyon yapabilecegim araclar hakkinda bir bilgi edinme sansim varmi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri