Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
750kg altı çekme karavan için 180.000₺ max bütçem var.Fuardaki yerli modelleri biraz inceledim ama çok dayanıklıya benzemiyor açıkcası beğenmedim diyebilirim.ikinci el sıfır yerli bu fiyata önerilerinizi tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba grand scenic aldım 7kişilik diğer 7kişilik araçlara oranla biraz daha büyük gibi geldi birde kazasız buldum istanbulda malum günde 2 araç bakabiliyosunuz en fazla şimdilik memnunum ileride düşüncelerimi tekrar paylaşacağım teşekkürler ilginize
Merhaba
Öncelikle Önerileriniz için teşekkür ederim Grand scenic 2013 aklıma yattı sanırım yarın bir grand scenic bir tanede 5008 e bakmaya gideceğim beğenirsem işi bitiririm önümüzdeki hafta yollar açılırsa izmir planım var bursan yorumları sizlerle paylaşacağım. Saygılar
Merhaba;
7 kişilik bir araca ihtiyacım var bütçem 150.000tl max Q7 Hakkındaki kullanıcı görüşleriniz benim için çok önemli.Yılda 15.000 ila 20.000 km yol yaparım en fazla Sert arazi koşullarında kullanmayacağım hep asfaltta kullanırım,genelde 7 kişilik arabalar küçük geldiğinden Q7 tarzı bişey...
Merhaba ;
Buyukcekmecede yasiyorum audi a3 aracim var . Rezalet yollarda araba kullanmaktan sogudum arabaya alt takim yaptirmaktan ve ev is arasi 2km zorlu cekmece yollarindan migdem bulandi.bende hem bu yollarda daha rahat kullanabilecegim hemde piknik gezi gibi amaclar icin kullanabilecegim...