Arama sonuçlarınız

1. B

Karavan Sigorta

Merhabalar; Mecburen yoldayken trafik sigortası yaptırdım, telefon üzerinden ve 3000TL ödedim. Motokaravan, Gazelle marka, 2007 Model. Daha önce hiç kazam vs. yok 15 yıllık ehliyetim var vs. vs. Çok mu Ücret?

2. B

Karavanda İnternet Konusunda Yardım

teşekkürler. Ttnet kullanıcısıyım (avea da) oradan bir şarjlı modem alabilirim. Aklıma gelmemişti nedense:)
  3. B

Acil Yardım (inverter Konusunda)

Diğer konuları da gezdim tekrar da. Bu konuda sıkıntı yaşamamak için hangi aküyü, hangi inverter'ü almak lazım. Çünkü aracın kliması yetersiz o yüzden bayaa ev tipi klima var mesela üzerinde (Küçücük tabi de)

4. B

Acil Yardım (inverter Konusunda)

Merhaba, Bugün itibariyle ben de karavanımı aldım. Sorunum: Karavan'ın inverter'ü 24V girişli olduğundan buna arkadaş 2 akü bağlamış (araç Gazelle, 12V) Bana da dedi ki ya bunun yerine 12V inverter alacaksın ya da 1haftada 1 akülerin bağlantısını değiştireceksin. (Çünkü araç 2 aküyü şarj...
  5. B

Tooway'in sitesindeki şirketlerle görüyorum. Aylık ücretler 130TL'den başlıyor. Fakat motorlu kendini ayarlayan çanaklar pahalı. Alıcıdan nasibinize ne gelirse artık'la ne demek istediğini anlamadım; fakat temelde cep telefonu interneti gibi düşünebiliriz. Aylık 10TL'ye kullanıyorum o interneti...

6. B

Yeni malileşiyoruz. Otomatik ve elle kurulum olan modellerin ücretlerini gönderdiler şimdi. Aylık taahütlü vs seçenekleri var fakat pahalı gözüküyor.

7. B

Merhaba; Doğaya şehir ve teknolojiden uzaklaşmak için çıkmıyorum aslında. Öyle kaçmak istediğim bir meslekle ya da şehirle de hemhal değilim. İşimden dolayı değil tamamen keyfi olarak kaliteli ve kesintisiz bir internet istiyorum açıkçası.
  8. B

Cep telefonu interneti de arada giden bir internet- online oyun oynayanlar bilir- güvenilir değil. Bir de dağ başında örneğin telefonun çekmediği yerlerde de uydu çekiyor. Aylık 300TL + 1500TL kurulum çanak varmış. Ben bunu ödemeye varım da, istediğim kalitede internetim olacak mı sorum bu? Ya...
  9. B

Merhaba; Benzer konuları okudum fakat tartışmalardan bir sonuç çıkaramadım. Karavanda sürekli internet bağlantısı kurmak istiyorum. Az önce tooway'den birisiyle görüştüm ve bana karavan duruyor olsa bile en ufak sallantıda internetin kesileceğini söyledi. Bu sorunları nasıl çözüyorsunuz? Başka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR