Arama sonuçlarınız

1. S

Suzuki vitara 2.0 v6 benzin&lpg otomatik vites 95-98 model araç arıyorum

Suzuki vitara 2.0 v6 benzin&lpg otomatik vites 95-98 model araç arıyorum

2. S

2.0 V6 Vitara Yükseltme Sonrası Hava Filtre Kutusu Problemi

Aracin yedek parca stoğu ülkemizde bikac sene önce durdu diye biliyorum yakittan once parca olayi bizi biraz fazla üzecek aslında ama yakit yada parca fiyatı olarak diger 4*4 lerle karsilastirinca biraz daha uygun geldi bana.. işten güçten cok fazla firsat bulamıyorum ama hafta sonlari kamp...
  3. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hayırlı olsun Allah kazasiz belasiz kullamayi nasip etsin bende vitara almayi dusunuyorum nasipse..

4. S

2.0 V6 Vitara Yükseltme Sonrası Hava Filtre Kutusu Problemi

Gokha bey ben farkli bir soru sorabilirmiyim? :) bende vitara almayi düşünüyorum 2.0v6 otomatik.. siz memnunmusunuz aractan? Otomotiv sektorunde çalışıyorum arac kabul sorumlusuyum vitarayi alip inceleyip size gerekli bilgileride verebilirim :D son zamanlar taze bilgi eksikliği var arac hakkında...
  5. S

Suzuki Vitara 2.0 v6

Şu saatten sonra 2.0v6 vitara almak beni zor durumda birakirmi? Sitedeki bütün yorumlar eski taze bilgi alamiyorum yardim edin lutfen :confused:

6. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar.. antalyada yaşıyorum şimdiye kadar bisikletle gezdim ama artık 29 yaşındayım yaşım ve işim den dolayı yorgun düşüyorum bana bir araç lazım dedim ve 4*4 ararken kendimi burada buldum.. uygun fiyata sağlam sorunsuz araç arıyorum 95-98 suzuki vitara 2.0 v6 için yorumlarinizi...

7. S

Suzuki Vitara 1.6/2.0 Arasındaki Farklar Nelerdir

Bende almayi dusunuyorum aldiysan memnunmusun merak ettim? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri