Arama sonuçlarınız

1. H

Patriot Dodik

Merhabalar herkese, aranızda patriot a dodik yaptıran varmı acaba? Ben arastırdıgımda bulamıyorum hicbir sekilde. Belki baska uyan arac vardır ona gore aramam gerekiyordur bilemedim.

2. H

Brake Işığı

Arkadaşlar merhaba, Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve ilk arazi aracımı aldım. Pathfinder 3.3 v6 98 model aracım. Seyir halinde ilen brake ışığı yanıyor belli zaman sonra sönüp belli zaman sonra tekrar yanıyor. Bu ışık ne anlama gelir ve seyit halinde yanması normal midir? Konuyu bilen...
  3. H

3.7 Veya 2.8 Chorekee Arıyorum

Merhabalar numaram 05532540662 bilgileri ve resimleri var ise whatsapp yan yollayabilir misiniz?

4. H

3.7 Veya 2.8 Chorekee Arıyorum

Arkadaşlar merhaba, Satın almak için 3.7 veya 2.8 crd arıyorum. İnternette çok araştırdım ancak alınacak araç bulmak çok zor ve bu araçları bu forum , sizler sayesinde öğrendiklerimle biliyorum sadece. O sebepten kötü bir araba alıp üzülmek ve jeep ten başlamadan soğumak istemiyorum. Forumda...
  5. H

Grand Cherokee Yeni Heves Ve Yonlendirme

Oncelikle tesvik edici yorumlariniz icin tesekkur ederim. Neden 2.7 crd motor yerine 4.7 benzin lpg onerdiniz ozellikle. Ben ikisi motor arasinda kaldim cunku ve ne artisi eksisi var bilemedigim icin kafam karisik acikcasi. Tabiki aslan besleyen yemine katlanir, ancak yinede dizel daha ekonomik...

6. H

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle, Biraz fikirlerim değişti benimde 2002 2.7 crd yada 2003 2.8 crd tarzında birşeyler almayı düşünmeye başladım. Ancak hem şehiriçinde hemde doğada kamp için ( ağır offroad olmayacak) şekilde kullanacağım araba ne olmalı onu...

7. H

Arkadaslar oncelikle merhaba, Ben hep spor araba kullanan biriydim normalde ancak uzun zamandir yuksek arazi canavari arabalar ilgili cekmekte sik sik kamping alanlarina gitmeye daga tasa doga yuruyuslerine gitmeyi seven biriyim. Ve kara kasa cherokee cocukluk kahramanim benim her gordugumde...
  8. H

Grand Chorekee 93 Model 4.0 Almak Istiyorum.

Merhabalar arkadaslar, Ben grand chorekee 4.0 araclar cok begeniyorum. Ancak ilk defa boyle bir araba deneyecegim. Guncel rakamlarla lpg de yaklasik ne kadar yakit tuketir cok merak etmekteyim.
  9. H

Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited

Konuy Konuyu hortlatmis gibi olacagim ama 4.0 laredo 93 model ini almak istiyrm lpg tuketimi nasil

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri