Arama sonuçlarınız

1. Yaman17

2009 Terios 1.5 Otomatik, 2006 Tucson 2.0 Crdİ Otomatik

Merhabalar. Bu iki araç arasında kaldım. Terios 2009 model lpgli 150 bin km, Tucson 2006 model 138 binde. Siz hangisini tercih ederdiniz. Bilgilerinize çok ihtiyacım var.

2. Yaman17

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

BAŞOĞLU ÖZEL ÜRETİM KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 588027678 Nasıldır?
  3. Yaman17

İlk Karavan Olur Mu?

BAŞOĞLU ÖZEL ÜRETİM KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 588027678 Peki bu karavan nasıl sizce? Hem de yaşadığım yerde.

4. Yaman17

İlk Karavan Olur Mu?

Teşekkürler. Sanırım biraz daha birikim yapıp 0 bir karavan alacağım.
  5. Yaman17

İlk Karavan Olur Mu?

Teşekkürler. İlk etapta bütçem kısıtlı. Çok fazla gezi yapmaktan ziyade plaj kenarlarında çadır vaziyeti görecek alacağımız karavan. Tabii ki bu demek olmuyor ki dandik bişey olsun. Bilgileriniz için çok teşekkürler.

6. Yaman17

İlk Karavan Olur Mu?

Çok teşekkürler. Dediklerinizi yapacağım.

7. Yaman17

İlk Karavan Olur Mu?

Herkese merhaba. Tanışma kısmında kısaca kendimden bahsetmiştim. Ben Yağmur. Öğretmenim. Bir karavan alma niyetine girdik. Bütçemiz kısıtlı. Karavanımızın ilk amacı yaşadığımız yer olan Gökçeadada bize sahil kenarında 2. bir ev olması. Arayışlarım sonucunda ilk etapta internet üzerinden bir kaç...
  8. Yaman17

Tanışma Bölümü (Karavan)

Herkese merhaba ben Yağmur. Erkeğim :) İsmimden dolayı genelde karıştırılıyor. Öğretmenim. Eşimle beraber karavan sevdasına tutulduk uzun bir süredir. Bir de bebeğimiz var. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Özellikle 4 çeker araçlarla alakalı ama karavan konusuna hakim değilim. Almayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri