Arama sonuçlarınız

1. isirganus

Ekim'de Roma-floransa-pisa Planı...

Floransa'ya da gitmeyi düşünüyoruz. Klasik Turların planladığı gibi herşeyin katı zaman ve eylem planları içine sıkışmadığı, ana konuların dışında da keyif alabileceğimiz bir gezi olsun diye düşündük. Mutfaklı ev seçimi veya otel-pansiyon seçimi için çok net planlar yapmak gerek. Bir gün erken...

2. isirganus

Ekim'de Roma-floransa-pisa Planı...

Geçen ay eniştenin VATAN bilgisayardan aldığı TV'ye promosyon olarak iki kişilik gidiş dönüş Avrupa seyahati bileti vermişler. Onlar, gidemeyeceklerini düşünüp faturayı bizim adımıza kestirip, biletleri bize hediye ettiler. 3 şehirden ROMA düştü şansımıza. 2-10 Ekim tarihlerinde biletlerimiz...
  3. isirganus

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar. Milas'ta oturuyorum Aile hekimiyim. Gençken hayalim her türlü adrenalin sporunu yapmaktı ama zamanla duruldum. İlkokulda Halk oyunları ile başladım, üniversiteye kadar devam etti, Dağcılık, yürüyüş, yüzme, serbest dalış, scuba, biraz rüzgar sörfü ile uğraştım. Birkaç yıl motosiklet...

4. isirganus

Muğla Milas'ta oturur. Halk Sağlığı Doktoru ama aile hekimi. Biraz hiperaktif,.

Muğla Milas'ta oturur. Halk Sağlığı Doktoru ama aile hekimi. Biraz hiperaktif,.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri