Arama sonuçlarınız

1. A

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

Merhaba Biraz geç oldu ams 2 gece yedigöllerde kamp yaptık iki çocukla 4 ve 10 yaşlarında arpenaz flashblack3 ile rahatlıkla , gece serinliyor ama rahatsız edici değildi.çocuklar bu sene yine aynı yere gitmeyi istiyorlar, doğayı çok seviyorlar.yiyecek konusunda sabah ve akşam ateşi yeterli...
  2. A

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

3. A

Çok Teşekkür ederim ilginiz için. inşallah güzel bir tatil geçiririz.

4. A

Yedigöller bu günlerde gece soğuk olur mu çocuklarla gideceğim nasıl tavsiye edersiniz.
  5. A

Merhabalar 2 gün önce arpenaz 3 aldım ve eşimin yoğun teşvikiyle yedigöllere hafta içi 2 geceliğine kamp yapmaya gideceğiz. Ben çocukların gece üşümesinden çekiniyorum..altımıza mat üstüne battaniye ve örtünmek için de battaniye alsak yeterli olur mu..şişme ytak ne kadar faydalı olur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri