Arama sonuçlarınız

1. S

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Çok aydınlatıcı bir yazı dizisi olmuş...Bilgi paylaşan herkese teşekürler..Transporter mı acaba diye düşünüyordum ama artık hedefim transporter uzun şasi olacak..

2. S

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Merhabalar..Bir sorum olacak..Acaba aracınıza kurduğunuz güneş paneli sistemi yeterli oldu mu ? Aküler ortalama kaç gün idare ediyor ..Sisteminizde bir eksiklik tespit ettiniz mi ?..Teşekkürler ...Selamlar.. Sinan Yıldız..
  3. S

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Güzel ve basit bir çalışma olmuş..her şey gerektiği gibi hesaplanıp yapılmış..elinize emeğinize sağlık..Benzer bir proje çalışma aşamasında olan benim için de iyi bir kaynak oldu çalışma notlarınız ve fotoğraflarınız...sizlere iyi tatiller sonsuz gezmeler diliyorum..

4. S

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Şimdiye kadar takip edip incelediğim en başarılı çalışma olmuş..Elinize emeğinize sağlık..Benzer bir çalışmayı yapmayı düşündüğümden sizin çalışmanız bana kılavuz olacak...Aracı kullanırken yaşayacağınız sorunları da ( insallah yaşamazsınız) zaman içerisinde paylaşırsanız sevinirim...Size...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR