Arama sonuçlarınız

1. dmaug7

Çift Dingil(4 Teker) ??? Şasi

bu dingil karavanlarda kullanılamaz sebebi ağırlıktan dolayı değildir. tamamen hızdan dolayı 80 ile girdiğiniz bi virajda (80 diyorum çünkü türkiyedeki hız limiti bu) aniden frene basma durumu olursa karavanı zapt etmek imkansız olur. arkadan kayar gider isterseniz 10 tonluk kamyonla 1 tonluk...

2. dmaug7

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

aracım ssangyong korando 2016 model
  3. dmaug7

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

çeki demiri takılıp ruhsata işlendikten sonra eğer çeki demirinde çıkarılıp takılma özelliği yoksa kafamıza göre sökemiyoruz zaten tse montajı kontrol ediyo araç alırken dikkat edin ruhsatta çeki demiri işlenmişse aracın üstünde de bulunsun o çeki demiri boş yere ceza yemeyin ben istanbul...

4. dmaug7

Yapim Aşamasinda Olan Çekme Karavan

hayırlı olsun kazasız belasız gezin
  5. dmaug7

Yapim Aşamasinda Olan Çekme Karavan

hayırlı olsun kazasız belasız gezin

6. dmaug7

Su Tesisatındaki Koku

gıda konusunda temizlemek için çamaşır suyu veya diğer kimyasallar önerilmez onun yerine sirke önerilir deponun içine doldurabildiğiniz kadar sıcak su doldurun üstüne sirke dökün bu şekilde bi temizliğe gitmenizi öneririm

7. dmaug7

Çeki Demir Taktırılması, Prosedür Ve Aralık 2017 Fiyatları

Benim ssangyong korando sports aracım var istanbul maltepede handy trailers diye bir firmaya taktırdım araçla birlikte gittim taktılar sonra bi dosya verdiler o dosyayla tse ye gittim aracı kontrol ettiler sonra notere gidip ruhsata işletildi öğleden sonra gittim akşama kadar hallettim bütün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri