Arama sonuçlarınız

1. Y

Honda Hrv Devir Dalgalanması

aynı sıkıntı bendede vardı 8 sanzımancı yapılmaz dedi yağ değiştirdim düzelmedi en son bi tamirci buldum sağolsun garantili bir şekilde yaptı teslim etti 1300 tl de işçilik aldı helal olsun bilgi isteyen olursa arayabilir yardımcı olurum 05387360004

2. Y

pardon fiyatını yanlış yazmışım tamir ücreti 1300 tl dir garantili tamir yapıyor şehit dişi olursada sokturup kargo ile yolluyorsunuz ustada yapıp size yolluyor orjinal yağ filtre değişiminden sonra düzelmez boyle diyenlere bence inanmayın her yolu denedim ben usta birinci sınıf anlamadığı iş...
  3. Y

honda hrv devir dalgalanması kesinlikle sanzıman beyin arzasıdır orjinal yag değişimi fitre değişimi gibi işlerle boşuna vakit ve para kaybetmeyin derim bunu 1300 tl ye yapan usta ankarada mevcut sehir dişi olursada söktürüp kargolayıp yolluyorsunuz yapılıp size gönderiliyor ararsanız detaylı...

4. Y

honda 2004 hrv aracım giderken özellikle yokuş çıkarken 2500 3500 devir arasında sürekli dalgalanıyordu araştırmalar sonucu arzanin kesin olarak şanzıman beyin arzasi olduğu anlaşıldı 8 tane şanzımanı gezdim tamiri yok diyorlardı yenisi 9 bin lira çıkması 3 bin civarı onada garanti vermiyolar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR