Arama sonuçlarınız

1. O

65.000 Tl'ye Kadar Arac Tavsiyesi

140 tl depo alıyor, ortalama 270 km civarı gidiyormuş. bana mantıklı geldi yarın kesinleştirmem lazm aracı alıp almayacağımı çok kararsız kaldım. kullananlardan da fazla yorum gelmemiş.
  2. O

sağlam otomatik şanzıman arazisiyle beraber, ön takım, kaporta parçaları eski bi hurda var elinde. onları da alırsam 34 bin dedi. fakat araba çok temiz 7 bin tlye motor yaptırmış. ayrıca off road falan görmemiş. tertemiz. esas soru yakıtın altından kalkabilir miyim? ortalamada 20 litre yakmaz...

3. O

merhabalar. hyundai galloper 3.0 v6 otomatik alma arifesindeyim. araç çok bakımlı 30 bin tl istiyor. yanında cikma motor şanzıman da verecek ne düşünürsünüz ? vites geçişleri arazi modu iyi durumda. fiyatı nasıl ?
  4. O

Arac Tavsiyesi Lutfen Yardim

Şuan hyundai galloper 3.0 v6 otomatik alma arifesindeyim. araç çok bakımlı 30 bin tl istiyor yanında motor şanzıman da verecek ne düşünürsünüz ? vites geçişleri arazi modu iyi durumda. fiyatı nasıl ?

5. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba. Adım Önder off-road gezi av kamp vs araştırmaları yaparken burayı fark ettim. herkese iyi forumlar diliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.