Arama sonuçlarınız

1. E

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Kesinlikle arazi ve dayanıklılık konusunda pradonun tartışmasız üstün olduğuna katılıyorum. Ama insan bukadar para verincede prestij bekliyor malum insanlar çok acımasız eleştiriyor:) insanı bilinçli tüketici olmamaya zorluyorlar:)
  2. E

Prado Almaya Adım Adım

Benide gruba dahil ederseniz çok sevinirim. Enazından düşündüğüm araçla ilgili daha çok bilgi edinmiş olurum.
  3. E

Prado Almaya Adım Adım

Arkadaşlar Merhaba!. Yeni üye oldum ama bütün prado yorumlarınızı zevkle okudum. Size birşey sormak istiyorum 2014 x5 kullanıcısıyım ama son 2 aydır ciddi anlamda prado kafamda yer edinmeye başladı ve aracımı değiştirmeye karar verdim. 2015 model prado almak istiyorum ama çevremden enteresan...
  4. E

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Arkadaşlar Merhaba!. Yeni üye oldum ama bütün prado yorumlarınızı zevkle okudum. Size birşey sormak istiyorum 2014 x5 kullanıcısıyım ama son 2 aydır ciddi anlamda prado kafamda yer edinmeye başladı ve aracımı değiştirmeye karar verdim. 2015 model prado almak istiyorum ama çevremden enteresan...
  5. E

Prado Almaya Adım Adım

Geri